Скандал в общинската иновативна детска градина Фантазия“ във Велинград. На

...
Скандал в общинската иновативна детска градина Фантазия“ във Велинград. На
Коментари Харесай

Възпитателка бие деца в детска градина във Велинград

Скандал в общинската новаторска детска градина „ Фантазия “ във Велинград. На няколко клипа, качени в обществените мрежи късно нощес, се вижда учителка, която скубе, бие и малтретира деца от детската градина.

Родители към този момент разпознаха дамата от клипа – по думите им това е една от възпитателките. Петър Томанов, татко на едно от измъчваните в клипа деца, описа пред Българска национална телевизия, че на няколко пъти синът му се е прибирал с белези по лицето или тялото.

„ Казах на леличката, която е там, само че те единствено отхвърлят. Казват, че сред децата си стават тези разногласия и най-после получих клипа, който сте гледали. Детето ми не е толкоз огромно и не е от разговорливите, само че на няколко пъти изяснява, че щял да слуша, тъй като „ вуйна Нели нямало да го затваря в тоалетната “.

На няколко пъти бащата търсил директорката на детската градина, само че кабинетът ѝ непрекъснато бил заключен.

„ Все отсъства някъде по работа. Аз желая да си изместя детето в друга група, само че не мога да го направя, тъй като непрекъснато я няма. Други родители също са се оплаквали, споделят, че и те са откривали белези по телата на децата си и все са им казвали, че децата се бият “.

Велинградчани са мощно възмутени и приканват институциите да вземат ограничения. За през днешния ден е плануван митинг на родители освен от въпросната детска градина, а и от други детски заведения в града.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР