В рекордите на Гинес можем да попаднем на различни човешки

...
В рекордите на Гинес можем да попаднем на различни човешки
Коментари Харесай

За Гинес: 6 сестри са на общо 571 години

В върховете на Гинес можем да попаднем на разнообразни човешки истории, постоянно впечатляващи по един или различен метод. Точно като тази на шест сестри от Съединени американски щати, които неотдавна бяха оповестена за живите родственици с най-голяма комбинирана възраст - общо 571 години и 293 дни.

Най-възрастната от тях е Норма (101 г.), която живее в Охайо, а останалите пет - Лорийн (98 г.), Максин (97 г.), Дорис (94 г.), Маргарет (90 г.) и Елма (88 г.), не престават да живеят в родния Мисури. През деветте десетилетия от живота си те претърпяват в действителност доста - както в личен план, по този начин и разнообразни събития, засегнали мнозина - от Голямата меланхолия и Втората международна война, та чак до коронавирус пандемията.

Както всички родственици, и шестте сестри постоянно имат разногласия между тях, само че са безапелационни, че в никакъв случай не са си били ядосани за дълго време.

Те съумяват да запазят близка връзка през целия си живот и даже постоянно вървят дружно на почивки, макар че през днешния ден им е по-трудно поради възрастта и не толкоз положителното здравословно положение. Това достижение считат че се дължи и на близката им връзка с църквата, която стартира още с техните родители.

Три от сестрите са родени през юли, за това и до през днешния ден продължават традицията от детството си да честват рождения си ден с пикник навън.

А обичаното им е да носят тениски с числа, които съответстват на реда им на раждане.

Любопитна детайлност е, че шестте сестри имат и един брат - Стенли, които намира гибелта си на 81-годишна възраст при случай с колело, изясняват от Гинес организацията.

Идеята да аплайват за връх идва от сина на най-възрастната от сестрите Дийн. Според него те са отговаряли на изискванията, по тази причина и решили да се пробват. А с цел да получат признанието е трябвало да показват над 100 документа, в това число актове за раждане, свидетелства за брак, учебни фотоси и други, с които да удостоверят, че в действителност са на толкоз години. И сестрите през днешния ден се усещат " благословени ", че светът съумя да разбере за тях по този метод, пише ABC News.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР