Скандал в Nova: Журналистка нанесе жесток удар на мъжа си

...
Скандал в Nova: Журналистка нанесе жесток удар на мъжа си
Коментари Харесай

Подигравка: Калин Сърменов коментира адски гаф на Nova...

Скандал в Nova: Журналистка нанесе нечовечен удар на мъжа си

Оказва се, че освен публицистите, само че и някои известни персони имат внимателно око, изключително пък, когато става дума за телевизионни гафове. Става дума за шефа на Сатирата Калин Сърменов, който запечата кадър, от който Нова телевизия сигурно ще бере доста позор.

На фотографията, която артистът разгласява в персоналната си страница във фейсбук се вижда ясно, че става дума за покъртителна неточност. И макар че тя се случва точно на Великден, ехото от нея отеква и до през днешния ден - най-малко съдейки по многочислените мнения под поста на Сърменов, които не престават да се множат прогресивно.



Вместо " Възкресение Христово ", както най-вероятно са желали да напишат, от Нова са оставили " Рождество ", а цялото изречение в буквален вид звучи по този начин: " Великден е! Православният свят посреща Рождество ", написа show.blitz.bg.

Разбира се, мненията под гафа на медията, са кой от кой по-изобретателни и по всичко наподобява, че след сходни реакции в мрежата, има и сътрудници, които си взимат записка за позволената неточност. Още в идващите по-късни вести на Нова този надпис бе поправен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР