Скандал в Народното събрание по време на избора на ръководствата

...
Скандал в Народното събрание по време на избора на ръководствата
Коментари Харесай

Скандал в Парламента: Бойко Борисов и Кирил Петков – шефове на комисии

Скандал в Народното събрание по време на избора на управленията на непрекъснатите комисии в Народното събрание. Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов беше определен за ръководител на комисията по външна политика. Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков беше определен за ръководител на Комисията по въпросите на Европейски Съюз.

След разискването Българска социалистическа партия напуснаха залата, в символ на противоречие, че ръководещите са си разпределили управителните места между тях.

Освободиха Пеевски от комисията по конституционни въпроси, стана член на правната

Има Такъв Народ и „ Възраждане “ също напуснаха залата. От Има Такъв Народ оповестиха, че не са съгласни с договореностите сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи и оповестиха, че няма да оферират свои хора.

От „ Възраждане “ възнегодуваха, че е отхвърлено предлагането им за председателски съвет за управленията на комисиите.

„ Опозицията няма да имат никакви представители в комисиите. Продължава фашизацията на страната. На власт в държавна пристигна американският дипломат. Днес евроатлантическия преход приключи. Направиха болшинство, прокламирано от една от знаковите фигури на Движение за права и свободи – Йордан Цонев. Ще продължаваме за водим война за опазване на народна власт в българския парламент.

Предложихме Председателски съвет за комисиите – беше отхвърлен. Ситуацията припомня на лятото на 1944г. Историята се повтаря като фарс, за някои ще се повтори като покруса. Който сее ветрове, ще жъне стихии “, посочи ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР