Скандал в КАТ-Сливен, след като служител отказа да върне книжката

...
Скандал в КАТ-Сливен, след като служител отказа да върне книжката
Коментари Харесай

Пореден случай: Шофьор е без книжка, въпреки че кръвните му проби за наркотици са отрицателни

Скандал в КАТ-Сливен, откакто чиновник отхвърли да върне книжката на водач.  Мъжът е лишен от удостоверение за ръководство поради сбъркан тест за опиати.

Пробата на място отчела метамфетамини, само че кръвната посочила негативен резултат. Въпреки това водачът твърди, че е чакал пет месеца да му върнат документите.  

На 13 юли предходната година Иван Иванов е спрян от пътен патрул. Отказват му тест на място и го водят в полицията.

Документът му за дееспособност към момента не е върнат

" Беше доста топло и сподели, че апаратурата не работи в такива температури съответно. Отидохме до ръководството, след което ми беше направена проба. Машината блокира и не сподели нищо, стоях още 20 минути до момента в който решим какво да вършим. “, изяснява той.

Втората проба регистрира метамфетамини. Отнемат му книжката и смъкват номерата на колата. След шест месеца Иван отива в КАТ да я записва и да изиска книжката си, само че служителката отхвърля

" Излезе и сподели, че няма никакви резултати и няма вид аз да си записвам колата, което е против моите права “, прибавя водачът.

След четвъртия отвод в КАТ се свързват с юрист Христо Христов. Той се свързва с прокуратурата, откъдето споделят, че кръвната проба е негативната и резултатите са изпратени в полицията преди пет месеца.

Вижте и по какъв начин можете да разпознаете дрогиран човек

Разбрал, че тестът му е сбъркана, Иван отива да търси книжката си в КАТ, на същото гише, при същата служителка.

Тя сподели: „ Няма да ти дам книжката “. Аз реагирах и споделих: „ Няма по какъв начин да не ми дадете, тя не е ваша благосъстоятелност “. Започна да ме блъска, вулгарно ме блъскаше ", прибавя Иван Иванов.

След абсурда служителката е подала тъжба против водача,  а от полицията в Сливен споделиха за bTV, че стартират незабавна инспекция по случая.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР