Скандал със загубата на Сузанита от ЛунаПопфолк изпълнителите Емануела, Константин

...
Скандал със загубата на Сузанита от ЛунаПопфолк изпълнителите Емануела, Константин
Коментари Харесай

Раздадоха вторите Lifestyle Awards

Скандал със загубата на Сузанита от Луна
 Анджелина Атанасова с наградата Най-желана жена.  Деси Слава и половинката й Благой Найденов.  Джулиана Гани стана Секссимвол на годината.  Емануела завоюва премията за Попфолк кумир на годината и Светска двойка на годината с приятеля й Мартин Николов.  Емилия сграбчи наградата за Песни на годината в попфолка.  Константин стана Любима звезда на България.  Криско взе премиите за БГ кумир и Песен на годината.  Луна и нейното присъединяване в  Мария и нейният приз за Най-стилна персона.  Миглена Каканашева - Мегз бе отличена с премия за Инфлуенсър на годината.  За най-хубава музикална колаборация в поп музиката беше избрана песента „ Листата падат “ на Михаела Маринова feat. Pavell & Venci Venc'.  Сузанита си потегли от церемонията с празни ръце, откакто загуби в категорията за Сензация на годината.  Фики с премията си за Попфолк кумир на годината.
Попфолк изпълнителите Емануела, Константин и Фики, рапърът и продуцент Криско, поп дивата Тита и стилният дизайнер Миглена Каканашева – Мегз бяха измежду огромните спечелили на второто издание на премиите Lifestyle Awards. Уникалните по рода си призове, разпределени в 28 категории в областта на модата, бизнеса, телевизия и кино, музика и персонален живот, бяха раздадени на блестяща гала в столична дискотека.

В очакване на оповестяването на спечелилите, избрани посредством гласоподаване в интернет, се бяха събрали на едно място реализатори от най-популярните жанрове у нас – поп, арендби и попфолк, както и звезди от разнообразни риалити формати, лица от огромните малките екрани, артисти, модели, миски и други познати лица от родния елит.

Първи бяха раздадени наградите в категорията бизнес, където не се следиха изненади с наградените. От сферата на киното и малкия екран пък бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана „ Вездесъщият “. Най-добро начин на живот предаване – „ Папараци “ на Би Ти Ви, a за най-хубава водеща гласуващите дефинираха Гала от „ На кафе “. За да получат статуетките на сцената надлежно се качиха репортерките Елизабет Методиева и българската Ким Кардашиян – Деси Павлова. Бурни реакции провокира и триумфът на фолк артиста Константин в категорията Любима звезда на България, където бяха номинирани спечелилите във „ Вип “ и „ Биг Брадър “ Тото от група СкандаУ и Джино Бианкалана.

Големият скандал на вечерта обаче беше загубата на провокативната 15-годишната певица Сузанита в категорията Сензация на годината. За изненада на огромна част от присъстващите, спечелилият се оказа фолк звездата Луна, поради нейното присъединяване в риалитито „ Биг Брадър Ол Старс “. „ Внимание, президентът приказва! “, стартира речта си Луна и с горделивост одобри статуетката си. Няколко минути откакто русата фолк певица се окичи с влиятелното отличие, Сузанита и нейният антураж демонстративно напуснаха залата. Ден по-късно младата изпълнителка написа ядосан пост в профила си в инстаграм, в който подлага на критика уредниците на гала, техния „ пенсионерски “ победител и „ дребна душа “ Луна, и се заканва, че „ най-лошото занапред следва “.

В музикалната част от премиите се отличиха Фики, Еманеула, Криско и Тита в категориите за „ кумир “ – затова в Попфолк музиката (мъже и жени), БГ кумир и Тийн кумир. Дебют на годината пък завоюва Георги Георгиев – JORO, който се окичи и с наградата за Модел на годината. За най-хубава музикална колаборация в поп музиката беше избрана песента „ Листата падат “ на Михаела Маринова feat. Pavell & Venci Venc’, а в поп фолка – „ Добре ти беше “ на Алисия feat. Тони Стораро. Песни на годината станаха надлежно „ Базука “ на Криско и „ Как да изтрезнея “ на Емилия и Тони Стораро, видеоклип – „ #JUSTSHOW ” на Галена.

Церемонията продължи с връчване на награди в региона на модата. Тук блеснаха Миглена Каканашева, фолк дивата Мария и Мис Силикон Джулиана Гани. Мегз сграбчи статуетката за Инфлуенсър на годината, която се връчва на най-влиятелната персона в обществените мрежи през миналата 2017-а. Докато приемаше премията младата дизайнерка благодари на всички свои почитатели, които са дали своят вот за нея и насочи апел към всички ВИП-ове на церемонията да бъдат виновни към това какво оповестяват и споделят със своите почитатели в интернет.

Мария бе отличена в категорията Най-стилна персона, побеждавайки колежките си Алисия, Галена и Цветелина Янева. Миньончето на попфолка не пропусна да означи, че съвсем постоянно сама избира тоалетите си и тази премия значи доста за нея като жена.

Плеймейтката Джуалиана Гани пък предстоящо завоюва наградата за Секссимвол на годината. Русокосата хубавица съобщи, че „ сексапилът е лъчение, освен един силикон “ и благодари на всички свои фенове, които са дали своят вот за нея.

За край уредниците бяха оставили категориите от сферата на персоналния живот. Статуетката за най-желан ерген през 2017 сграбчи Тодор Батков-син, а за най-желана жена – Анджелина Атанасова. Двойка на годината станаха Емануела и обичаният й Мартин Николов, а майка на годината – певицата Деси Слава.

На блестящата гала по раздаването на The 1 Lifestyle Awards се изявиха и някои от най-популярните актьори у нас. Музикалните осъществявания за вечерта откри Тита с шлагера „ Антилопа “. VenZy показа за първи път новия си независим план – „ Сега разбираш за какво “. Емилия изпя последния си сингъл „ По-силна ставам “, а Мария – „ Всичко неразрешено “.

Водещи на събитието бяха Ива Атанасова – IVY, която, спазвайки дрескода черно и златно, блестеше в тоалет на дизайнера Карам Дая, и рапърът Dee.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР