Скандал разтърси руския биатлон. 17-годишна състезателка се оплака, че е

...
Скандал разтърси руския биатлон. 17-годишна състезателка се оплака, че е
Коментари Харесай

Скандал в руския биатлон - треньор иска секс от ученичка

Скандал раздруса съветския биатлон. 17-годишна състезателка се оплака, че е била подложена на полов тормоз от старши-треньора от Центъра за спортна подготовка в Московска област Сергей Тутмин. Ана Моисеева разкри в изявление за " Советский спорт ", че наставникът неведнъж е предложил да помогне за развиването на кариерата й против секс. Тя даже е записала един от диалозите посред им на диктофон. Моисеева споделила за преживения тормоз на първо време на майка си, а по-късно и на персоналния си треньор.

" Всичко стартира през предишния септември в Саранск. Сергей Тутмин ме предложения в стаята си. Преди това имахме съревнование и смятах, че ще създадем анализ. Седнах на леглото до него, а той ми предложи масаж. Отговорих, че няма потребност. После сложи ръката си върху крайници ми. Каза ми: " Разбираш за какво те повиках. Това ти е належащо. Знаеш, че бягането ти не е на равнище, само че в случай че се съгласиш да влезеш по отношение на мен, ще ти оказа помощ. Ще дойдеш в тима, ще получиш всичко - екипировка, резултати ", описа Ана, цитира bTV.

Ученичката отхвърля предлагането, само че това не отхвърля треньора и той още няколко пъти упорито желае интимна непосредственост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР