Скандал навръх Нова година в Симитли. Кметът на града Апостол

...
Скандал навръх Нова година в Симитли. Кметът на града Апостол
Коментари Харесай

Проверяват сигнал за сбиване в центъра на Симитли с участието на кмета и сина му

Скандал точно на Нова година в Симитли. Кметът на града Апостол Апостолов, синът му - депутатът Стефан Апостолов и локален предприемач влязоха в пререкания на централния площад в града, поради спор за пиратки. Кметът отхвърли коментар дали е имало удари сред тях. По случая в полицията в Благоевград са подадени 5 тъжби от кмета и сина му, предприемачът и още двама участници в абсурда.

Симитли

В първите минути на Новата година кметът на Симитли Апостол Апостолов произнесъл одобрение към жителите, последвала заря и по-късно всички присъстващи се хванали на празнично хоро. Според очевидци тъкмо в този миг компания от прилежащото заведение, измежду която и предприемачът Методи Бачев, почнали да хвърлят пиратки по танцуващите на площада.

Свидетели описаха, че кметът направил забележка на компанията, че нарушават публичния ред, след което напрежението ескалирало.

Методи Бачев: Започна да раздава удари на мене, на сестра ми, на други клиенти на заведението, по-късно и неговият наследник Стефан Апостолов, и той се включи в цялата тая дандания. Предал съм записите на полицията, от видеокамерите ще се разбере кой какво приказва.
Апостол Апостолов и синът му - депутатът Стефан Апостолов, през целия ден посрещаха кукери пред дома си в Симитли. Отказаха коментар по случая с претекста, че през днешния ден в града честват.

От прокуратурата обявиха, че е имало спречкване, само че не и юмручен пердах. Добавиха още, че няма формирано досъдебно произвеждане, само че по случая се прави инспекция и се разпитват очевидци. Подадени са няколко тъжби от участниците в разногласието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР