Скандал на къмпинг „Каваци". Бургаският съд разпореди къмпингът да бъде

...
Скандал на къмпинг „Каваци". Бургаският съд разпореди къмпингът да бъде
Коментари Харесай

Съдът върна къмпинг „Каваци” на семейство Баневи

Скандал на къмпинг „ Каваци ". Бургаският съд разпореди къмпингът да бъде върнат на семейство Баневи. Преди четири години семейството загуби правото да стопанисва обекта. За да влезе във притежание, на "Каваци " дойде майката на предприемача. Тя също е с обвиняване за данъчни закононарушения и заграбване на пари.
Ккъмпингът към този миг е цялостен с туристи и се стопанисва от трето лице, подписало контракт за наем.
Частен правосъден реализатор обаче влезе в парцела с предизвестие той да бъде освободен до три дни, осведоми NOVA.
„ Няма да си приказвам с вас, ние не сме тук с цел да си приказваме с медиите ", съобщи Ивайло Бакалов - асистент правосъден реализатор.
„ Ще бъде сезирана Камарата на частните правосъдни реализатори, тъй като това също е и дисциплинарно нарушаване с цел да бъде потърсена отговорност, в случай че въобще бъде осъществено деяние ", изясни юрист Росен Русев - бранител на наемателя на къмпинг „ Каваци " Цено Ценов.
„ Законът е безапелационен, че с цел да може да се реализира влизане във притежание, би трябвало да се изпразни целият парцел.
"Аз не знам дали вие се разходихте, само че парцела е изрично не може да бъде изпразнен, само че за семейство Баневи това нещо не е проблем ", сподели Мария Николова - чиновник във компанията, отдала „ Каваци " чартърен.
За да влезе във притежание на място със солидна защита дойде 78-годишната Мария Банева, майка на Николай Банев, който и към този миг продължава да е в Софийския затвор. Мария Банева остана на независимост против 10 хиляди лв. гаранция.
„ Тук има десетки хора които са пристигнали на отмора, семейство с деца? - А какво значение има. Тогава когато има въвеждане ще си има екип, който ще си продължи работата ", сподели тя.
До въвод през днешния ден не се доближи поради отправени словесни закани сред Мария Банева и свидетелки по делото Баневи, на място пристигнаха и представители на полицията. До намесата им обаче не се стигна. В същото време се чака Бургаския областен съд да насрочи дело за по-нататъшното разглеждане на проблема.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР