Скандал между туристи и хижари прерасна в истински за стрелба

...
Скандал между туристи и хижари прерасна в истински за стрелба
Коментари Харесай

Екшън и заплахи за стрелба в планинската хижа „Мургана“


Скандал сред туристи и хижари прерасна в същински за пукотевица край старопланинската хижа „ Мургана “. Причината е сборичкване сред кучетата на двете фамилии.

Случаят е от 8 октомври, когато Доника и Иван Негойкови се качват на хижата с детето си и с двете си кучета. Твърдят, че животните са нападнати от кучетата на хижарите.

„ Тръгвам към брачната половинка ми, с цел да свалим детето от раницата и да влезнем надлежно да го измием и нахраним и сега, в който се изправям оттова едното куче се спуска по стълбите “, споделя Иван.

Версията на хижарите обаче е друга. Катя Миладинова споделя, че пробвала да нахрани кучетата на туристите, само че я ухапали.

Последвало блъскане сред животните и скандал сред туристи и хижари. Иван Негойков споделя, че си тръгнали, само че хижарят излязъл с пушка, която вдигнал против тях. Заплашил, че ще стреля по кучето, а в случай че не се оттеглен, и по фамилията.

Валентин Миладинов отхвърля в пушката му да е имало сачми. Твърди, че е въздушна.

И, и туристите подават сигнали в полицията на идващия ден. От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха коментар, само че оповестиха за bTV, че са разпитани и двете страни и е формирана инспекция по случая.

Мъжът, за който се твърди, че с пушката е извикан в районното ръководство в Пирдоп, оповестиха от прокуратурата. Разпитан е и е освободен, а оръжието му е конфискувано. Образувано е досъдебно произвеждане за закана с ликвидиране и безчинство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР