Скандал между централното ръководство и столичната организация на левицата. От

...
Скандал между централното ръководство и столичната организация на левицата. От
Коментари Харесай

Скандал между централното ръководство на БСП и столичната организация

Скандал сред централното управление и столичната организация на левицата . От пресцентъра на „ Позитано “ 20 изпратиха известие, в което се споделя, че членове на БСП-София упорстват партията да накаже техния ръководител Калоян Паргов . Основният претекст е присъединяване по думите им на " общински съветници на левицата в скандалната договорка за осветлението в столицата ", която бе разкрита от Борис Бонев .

В известието се показва още, че социалистите  от градската организация са събрали и подписка, в която показват, че съпартийците им в СОС са взели участие и в избора на ръководител на Общинския съвет на София от ГЕРБ , както и, че Паргов неглижира на активността на градската организация. " Градският съвет на БСП-София не заседава постоянно и взима решенията еднолично ", допълват редовите членове на организацията.

Те приканват задкулисието в градската организация да спре . В подписката Националният съвет на Българска социалистическа партия е свикан да предприеме нужните дейности за налагане на наказване на ръководителя на Градския съвет в София и ръководител на групата на общинските съветници в града – Калоян Паргов.

Малко по-късно до редакцията беше изпратен имейл от БСП-София, който опровергава миналата информация . Пред DarikNews.bg самият Калоян Паргов съобщи, че подадената от " Позитано " информация не дава отговор на фактическата истина . " Няма взето сходно решение с рецензии към мен ", изясни той пред екипа ни.

Ето какво се споделя в опровержението на БСП-София.

" Редица медии са получили известие от пресцентъра на „ Позитано “ 20, което се базира на позиция на Градския съвет на Софийската организация на Българска социалистическа партия, обвързвана с ръководителя ѝ Калоян Паргов. Официално и изрично заявяваме, че Градският съвет на Българска социалистическа партия – София не е разглеждал и не е приемал сходна позиция. Изпратената информация е подвеждаща и погрешна!!! "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР