Скандал избухна в студиото на Референдум по БНТ по време

...
Скандал избухна в студиото на Референдум по БНТ по време
Коментари Харесай

Скандал в Референдум: Мангъров не ще маски и дезинфектанти |

Скандал избухна в студиото на " Референдум " по Българска национална телевизия по време на избирателен спор в който участваха доцент Атанас Мангъров (АБВ), Антоанета Цонева (Демократична България), Георги Табаков ( “Изправи се! Мутри вън! ”)

Всичко стартира след въпроса на водещата за стопанската система и хората. “Тук има представители на партии, които, в случай че влязат в Народното събрание, ще продължат да дават още от същото. Най-добре хората да бъдат оставени да работят и всички ограничения, които са нелепи и безсмислени да бъдат отстранени ”, сподели Атанас Мангъров.

Как по този начин тези ограничения са нелепи и безсмислени, в случай че главната цел на тези ограничения е да запазят работни места, прекъсна го Цонева. Не мога да приема сходна оценка, още повече от човек, който участваше толкоз интензивно в цялата инфодемия в заблудата и объркването на българските жители, сподели тя.

Цонева занесе на банката на инфекциониста дезинфектант и маска, поставени прилежно в транспарантен плик, защото ходел от шест месеца с една и съща маска (около 22 м. във видеото).

Мангъров поизбухна и избута с ръка на земята плика с маската и шишенцето с дезинфектант. Той стартира да повтаря тезата си, че в страните, които са най-затворени и най-дезинфекцирани, имат най-вече случаи.

Доцент Мангъров пие кафе с премиера и го поучава по метод, от който към този момент виждаме резултатите, отговори му Цонева.

Носенето на маските е безсмислено, сподели Мангъров.

Това е неистина популяризирана в народен ефир, съобщи Цонев и добави, че в никакъв случай няма да приема държанието на Мангъров

Мангъров по-късно включи на тематика, която многократни засягаше по време на предаването, че никой от Българска социалистическа партия не желае да иде на спор с него. По тематиката за екологията инфекционистът назова Зелената договорка на Европейски Съюз фантазия. Имаме 3 милиарда завити в найлони, това е нещо, което да свършим, сподели Мангъров за АЕЦ “Белене ”.

Доцент Мангъров отново е против целия свят и цялата просвета, сподели в отговор Антоанета Цонева.

До края на дебата температура и подвикванията понамаляха.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР