Скандал избухна в последните два дни около преподписването на сделка

...
Скандал избухна в последните два дни около преподписването на сделка
Коментари Харесай

Тейлър Суифт в центъра на нов скандал

Скандал избухна в последните два дни към преподписването на договорка в музикалните среди, която засегна Тейлър Суифт.

Изпълнителката преподписа с нова звукозаписна организация, като остави по-голямата част от музиката си на звукозаписната компания „ Big Machine Records ”, които пък продадоха монопола над нея на предприемача Скутър Браун. Сделката е на стойност 300 млн. $, а Браун е собственик на всичко, което Тейлър е издала преди да се раздели с лейбъла.

„ Това е най-лошият сюжет, по който можеха да се развият нещата за мен ”, споделя Тейлър Суифт в платформата Tumblr. „ Знаех, че всичко, което съм постигнала с музиката ми до момента, ще бъде продадено, само че в никакъв случай не си представях, че ще отиде в ръцете на Скутър ”, прибавя тя, овбинявайки го в тормоз.

Суифт схванала за покупката на компанията, с която работи от 15-годишна, когато било оповестено по новините. По думите й тя не е имала опция сама да откупи музиката си. Тя споделя още: „ В продължение на години молех за опцията да владея правата върху албумите си. Вместо това ми беше препоръчана договорка, в която би трябвало да се върна в „ Big Machine Label Group ” и да си " заслужа " творчеството. За всеки нов албум щях да спечелвам правата върху един от старите ”.

Новият контракт с „ Republic Records ” е подписан, за „ да има по-голямо въздействие върху ориста на музиката си от тук нататък ”. И се радва, че компанията „ почита нейната работа ”.

Изпълнителката има остарял спор със Скутър Браун, който е управител на доста известни създатели, измежду които Джъстин Бийбър, Кание Уест и Деми Ловато. Суифт го счита за виновен за абсурда с Кание Уест и парчето му " Famous ”, в което той пее, че я е направил известна и още „ може да спи с нея ”. Тогава абсурдът беше голям и целият музикален свят беше „ заставен ” да вземе страна в него.

„ Наследството ми ще е в ръцете на човек, който се опита да ме съсипе ", споделя финално певицата за Браун. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР