Скандал беляза заключителния предизборен дебат в ефира на БТВ. В

...
Скандал беляза заключителния предизборен дебат в ефира на БТВ. В
Коментари Харесай

Скандал! Кирил Петков се включи неочаквано в дебата на БТВ, от ГЕРБ напуснаха


Скандал беляза заключителния избирателен спор в ефира на БТВ. В последния миг преди ефир се оказва, че представителят на „ “ Венко Сабрутев няма да успее да се включи и изненадващо той бе заместен от някогашния министър-председател. Тази рокада разгневи останалите участници в дебата.

В отговор на хода на Петков и от сервираха изненада – включи се и зам.-председателят на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител, който „ минавал наоколо “.

" По думите на Петков сазусите в страната са толкоз огромни сега, че се постанова да се дадат отговори. " се опасяваше да вземат участие в дебат  с мен или с господин Василев. Дължим на българският народ да има знанието кой ще води страната след 2 октомври ", изясни той.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител се обърна към водещата: " Въведете ред в студиото или аз да го въведа ".

" Къде се крие вашият водач, господин Борисов? ", попита го. " Сега пристигнаха двама души, тъй като се опасяват да има спор ", обърна се Петков към Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е и Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Сачева посочи, че не почита разпоредбите.

Дончев добави, че би трябвало да има спор за свободата на словото, след което той и Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е напуснаха ефира.

" Трябва да решим на 2 октомври дали ще връщаме към ръководството на едни мафиоти или ще изградим една нова България ", разгласи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР