Скандал беляза предаването Панорама по БНТ тази вечер. В първия половин

...
Скандал беляза предаването Панорама по БНТ тази вечер.
В първия половин
Коментари Харесай

Лют скандал в Панорама, Светльо Витков налетя на бой

Скандал беляза предаването " Панорама " по Българска национална телевизия довечера.

В първия половин час диалогът вървеше умерено, само че по-късно напрежението стартира последователно да се повишава. Това стана при разискването на войната в Украйна.

Лидерите на Европейския съюз вместо да поставят старания за преустановяване на войната в Украйна, истерично, приказват за победа на Украйна. Войната продължава поради слабите водачи на Европейски Съюз. За нас е значимо да има национално единство, сподели Димитър Митев от " Българска социалдемокрация – Евролевица "

Това са опорните точки единствено съветската агитация, това го има единствено в техните заболели мозъци– желаеме мир, само че вършим война, желаеме мир, само че убиваме дами и деца в Украйна, Боян Расате от " Български народен съюз ". Ние изрично би трябвало да се откъснем от нашата взаимозависимост от Русия, акцентира той.

Говорим си за Русия, Украйна Съединени американски щати, а къде е България? Русия, Украйна и Съединени американски щати не ме интересуват. Мен ме интересуват да мога да си заплащам сметките, народът ни да е добре, уточни Светослав Витков от " Глас национален ".

Ние би трябвало да запазим цялостен неутралитет. В кой миг ни питаха желаеме ли да влезем в НАТО? Докога ще ни разделят? Нас ни интерсува българският народ. Срещу нас е изправен Планът Ран-Ът и международният сатанизъм. Идващата студена зима е планувана от световна ционистка система и илюминатите, разгласи Венцислав Ангелов от " Народна партия Истината и единствено Истината ".

Ние можем да обичаме една или друга страна, само че нашата задача е да запзим националния, означи Георги Неделчев от " Български съюз за директна народна власт "

Украинските бежанци бяха настанявани в хотели, разкладката им беше над 1000 лв. на месец, а за българите, бедстващи слдед наводнението в Карловско, на страната й се свиди се дава еднократна помощ от 350 лв.. Това е унизително, сподели Минчо Христов от " Движение на непартийните претенденти ".

Погнусен съм от това, което сподели господин Христов, това е взето непосредствено от хибридната съветска агитация. Цялото плячкосване на българската страна се реализира от една партия, която се трансформира в Българска социалистическа партия, от която беше народен представител той. Не би трябвало да търсим виновност в майката, която бяга, тъй като някакъв анормален чеченски палач желае да я изнасили, съобщи Боян Расате.

Малко по-късно напрежението ескалира внезапно и в студиото се завихри скандал с присъединяване на Светослав Витков и Димитър Митев. Двамата си разменяха обръщения " болшевик " и " прислужник на комунистите ", а Митев назова Витков " чалга артист ".

Витков стана, отиде до Митев и го повика на открито, с цел да се схванат " по мъжки ".

Така се бият комунисти това се случва, тъй като не ги тепахме на времето, съобщи Витков, като подвикваше " глезльо " към Митев. След като водещият Бойко Василев съумя да разтърве двамата, и Витков си седна на мястото и сподели, че не може да не се засегне, когато му се подмята репликата чалга артист, тъй като по думите му, в никакъв случай не е бил подобен. След това той отново се ядоса, още веднъж отиде до Митев и влезе в вербален конфликт от близко с него.

След това за още веднъж зае мястото си малко, само че по-късно стана и напусна студиото с думите към Митев: " Ще те очаквам извън ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР