Скалъпи ли санитарката Йорданка Желязкова историята, че е прокудена от

...
Скалъпи ли санитарката Йорданка Желязкова историята, че е прокудена от
Коментари Харесай

Нови разкрития за санитарката от Бургаско, изкарала цяло село чудовища

Скалъпи ли санитарката Йорданка Желязкова историята, че е прокудена от цяло село, тъй като работи в Ковид-19 отделението на бургаска болница, с цел да реализира персонална полза? Този въпрос задава Флагман.бг и търси отговор.

Изданието е достигнало до много смущаващи обстоятелства от персоналния живот на Йорданка и обкръжението ѝ, които по различен мотив не бихме извадили на бял свят.

Жената, която цяла България видя по малкия екран и която със сълзи на очи и трептящ глас изкара своите съселяни същински изроди, по-нисши от животните, същински чудовища, прокудили я от личния й дом, фактически е отрудена и работи като дълготраен санитар в едно от хирургичните отделения на бургаската болница.



Само, че дано Йорданка знае, че цялата Морска градина, в това число и Моста, са опасани с видеокамери, които се следят непрекъснато. И в случай че не е спала там, както ние установихме, лъжата става опашата, написа изданието.
 Жената, която цяла България видя по малкия екран и която със сълзи на очи и трептящ глас изкара своите съселяни същински изроди, по-нисши от животните, същински чудовища, прокудили я от личния й дом, фактически е отрудена и работи като дълготраен санитар
Само преди броени дни Йорданка, която е санитарка с 15 години стаж, е командирована в Ковид-19 отделението, където е имала едвам няколко наряди.

Жител на Равнец, поискал да резервира анонимност, с цел да не си навлече нечий яд, се свърза с редакцията ни и описа цялата история на Йорданка и нейната многолюдна рода. Той твърди, че санитарката от години работела в болничното заведение, а локалните даже не знаели, че е командирована в друго поделение, само че най-после излезли най-големите изроди, които не я допускали в дома й.

Медалът обаче постоянно има две страни и в този момент ще се опитаме да покажем на аудиторията и другата.

Йорданка Желязкова и нейното семейство – някогашният й брачен партньор, синът, щерка й, снаха й и внуците й имали са апартамент в бургаския ж. к. „ Меден рудник “, продали го за 10 хиляди евро, защото бил в окаяно положение след тайнствен пожар и незабавно разпределили парите между тях.

Никой не знае защо са ги дали, само че сигурно не е за по-просторен дом за многолюдната фамилия. След договорката с парцела те се върнали в наследствена къща в село Равнец от родителите на Йорданка.

Там обаче живели единствено година и още веднъж се решили на продажба – на къщата и на всички аграрни земи, които имала санитарката.

През това време Йорданка и брачният партньор й се развеждат и локалните към този момент не са го виждали. Синът пък отпътувал за Германия, с цел да припечели за нов дом за фамилията.
 Какъв е изводът съгласно локалните ли – най-вероятно единствено един човек в Равнец не е желал Йорданка в дома й и това е личната й щерка Пенка (на снимката)
„ Замениха си къщата с доста по-малка с едни роми в селото, а ромите им доплатиха някаква сума. Продадоха си нивите и в този момент търсят къде да живеят. Изядоха и изпиха парите и на това всички сме очевидци.

А къщата, която замениха с ромите, през април или май тази година и нея я продадоха. Взеха парите и в един миг се оказа, че този, който я купи от тях, я е препродал. Купувачът ги остави в парцела до края на зимата от страдание, тъй като имат дребни деца “, сподели пред гражданин на Равнец, който познава фамилията.

И по този начин Йорданка, която нямаше и седмица наряди в Ковид-19 отделението, още през днешния ден се нанесе в общинско жилище – нов дом, за какъвто нуждаещи се чакат с години и извършват огормен лист с условия от администрацията.

„ Йорданка ни дължи опрощение, измежду хората в Равнец има инфектирани и карантинирани, да не сме ги прокудили инцидентно? Жителите на Равнец бяхме изкарани пред цяла България чудовища, които не желаят около себе си клетата жена.

Сега хората приказват по какъв начин, в случай че някой от Равнец се разболее, нямало да му извърнат внимание в болничното заведение, тъй като е урод, нечовек.

Елате и потърсете истината, Йорданка и фамилията й от дълго време живеят ден за ден, изяждат и изпиват всичко, което имат. В една стая живеят по 10 души, всичко е в натурии, мръсно. Децата им вървят като Мауглита – некъпани, несресани, миришат.

Сега едното е с потвърдена респираторна зараза – по какъв начин да го позволен в учебното заведение. Поредната неистина на Йорданка “, сподели още локалният гражданин, поискал анонимност.

И довечера Йорданка плаче от телевизионните екрани – внучките й ще изключат от учебно заведение, другите – от детска градина. Лъжа.

Началникът на РУО-Бургас инж. Виолета Илиева сподели, че при едното от момиченцата са открити грипоподобни признаци – мощна кашлица, температура, и е изпратено да се лекува вкъщи дружно с братовчедка си.

„ Разговарях със заместник-директорката и тя сподели, че децата са върнати – едното е с респираторно заболяване и са й споделили, че би трябвало да си стоят у дома двете девойки, които са братовчедки “, сподели кметът на Равнец Костадин Георгиев.

Той е безапелационен, че настроения в селото против Йорданка няма. „ Омаскариха селото ни, изкараха ни изроди. Един човек не е пристигнал при мен, с цел да се оплаче, че Йорданка – санитарка от Ковид-19 поделение живее в Равнец.

Това са цялостни нелепости. Търсете постоянно истината, тъй като тя не е такава, каквато я показаха в репортажа от през вчерашния ден. Няма напрежение, дамата не е гонена от никого и не ѝ е забранявано да се прибира в дома си “, сподели с оскърбление кметът.

Какъв е изводът съгласно локалните ли – най-вероятно единствено един човек в Равнец не е желал Йорданка в дома й и това е личната й щерка Пенка.

Ситуацията с „ прокудената санитарка “ обаче трогна бургаския кмет, който подреди и тя незабавно получи общинско жилище.

Кой е прав и кой е крив, не можем да кажем, само че е реалност – няма нито един гражданин на Равнец, надъхан против санитарката Йорданка, а тя реализира задачата си – чисто нов дом, в който многолюдната й челяд към този момент се настанява.

НОВИЯТ ДОМ НА ЙОРДАНКА, А РЕАЛНОСТТА Й ДО ВЧЕРА съдебна експертиза ВИЖДА НА СНИМКАТА ГОРЕ:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР