Сийка Милева изпрати отворено писмо до медиите ден, след като

...
Сийка Милева изпрати отворено писмо до медиите ден, след като
Коментари Харесай

Сийка Милева поиска истината чрез писмо

Сийка Милева изпрати отворено писмо до медиите ден, откакто бе освободена като представител на основния прокурор. В него приканва публицистите да останат правилни на истината, без значение от нейната цена.

Ето и цялото писмо на Милева, която бе представител на Иван Гешев, само че след остраняването му изпълняващият длъжността основен прокурор Борислав Сарафов я освободи от позицията. Тя остава прокурор във Върховната касационна прокуратура.

Уважаеми медии,

Благодаря за разговора с вас, благодаря за взаимното доверие, благодаря за уроците!

Научих, че диалогът с вас, пазителите на правото на осведоменост и независимост на словото, е извънредно значим за отразяване работата на Прокуратурата на Република България. Вие сте тези, посредством които ние поддържаме връзка с гражданското общество.

Оставам прокурор по предопределение. Това е било и моето професионално качество от самото начало, в което ми е било предоставено да извършвам функционалностите на представител на основния прокурор.

Бъдете правилни на истината, без значение от цената й, защото има скъпи и в същото време безконечни устои, които би трябвало да се пазят!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР