Сия от Фермата ще бъде погребана на 05.11.2023 г. (неделя),

...
Сия от Фермата ще бъде погребана на 05.11.2023 г. (неделя),
Коментари Харесай

Погребват Сия от Фермата в неделя

Сия от " Фермата " ще бъде заровена на 05.11.2023 година (неделя), 11:00ч., село Варвара, Пазарджик - заяви щерка й Теа Христова.

" Отиде си най-голямата звезда на земята, с цел да бъде най-ярката в небето.
По принцип мястото на ангелските души не е в човешкото тяло. Те са огромни, могъщи, дори магични. Моята майка сякаш го знаеше. Смееше се най-шумно, обличаше се още по-шумно, възпитаваше ме все едно отглежда дете на гръцки господ и ме учеше да съм добра към всеки, тъй като в никакъв случай не знаеш по кое време и ти самия ще имаш потребност от добрина.
Майка ми не е измежду нас към този момент, само че всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше без да желае, даже когато гаснеше. Поддържайте жарта и запалете сърцето на някого, в чест на мама. Сиреч - живейте, с цел да предавате нейната обич.
Никой не разбра Анастасия. Но, както тя споделяше “Нас ни дели един вагон книги. ”… А може би и освен това.
Сбогом, мамо! Обичам те в този момент и във всеки различен мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете. Тейко Майко ", елементарни се със Сия единственото й дете.



Приятелите на Анастасия съобират пари за погребението й. 

" Ние, нейните близки и фамилията ѝ, скърбим. Бихме желали да я изпратим почтено. Бихме желали детето ѝ да посрещне дните без мама почтено. Те ще бъдат дълги, само че Теа ще се оправи. Все отново, щерка е на майка си. Оставям сметката на дъщерята на Сия и имам вяра, че всеки, който има сърце и е познавал Сия, ще помогне на детето ѝ да я изпрати. Средствата, които бихме могли да съберем, изпращаме на сметката на Теа Христова Христова. IBAN: BG32FINV91501017450495 ", написа Натали Трифонова в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР