Сивото е един от основните цветове на 2021 г. и

...
Сивото е един от основните цветове на 2021 г. и
Коментари Харесай

Благородно сиво: 10 привличащи вниманието комбинации

Сивото е един от главните цветове на 2021 година и несъмнено се смята за значим във всеки дрешник.

Безупречното сиво е един от главните цветове, известен измежду дамите, които избират разнообразни стилове на облекло. Въпреки цялата еластичност обаче, не постоянно наподобява добре в комбинации.

Как да употребявам вярно сивото?

Фон

Неутрално сивото е идеално като декор, а ярките акценти и елементи наподобяват ужасно върху него. Използвайте бляскавост, където би трябвало да привлечете вниманието. Това може да бъде обувки, чанта, бижута.

1.1

1.2

Монохромен

Мнозина ще кажат че общ сив облик е отегчителен, само че не е по този начин. Основното нещо е да употребявате вярно текстури. Разкошен тоалет може да бъде формиран от разнообразни нюанси на сивата палитра – от леки до най-тъмни.

2.1

2.2

С пастели

Сивата гама е съвършено съчетана с цялата деликатна пастелна палитра. Тъмно сивото ще придаде пикантна жизнеспособност, ярко сивото – безтегловност. Можете да играете с съвсем всеки пастелен цвят: роза, лавандула, мента, лимон, праскова, синьо.

3.1

3.2

С ярки цветове

Неутрален, предпазлив сив цвят съвършено балансира наситени, запаметяващи се тонове. Дори фрапантен червен или жълт със сиво ще наподобяват по-приглушени и скъпи.

4.1

4.2

Ахроматични

Тази композиция смесва черно, бяло и сиво. Стилистите назовават ​​тази композиция най-печелившата и стилна. Подходящ е във всеки облик, възраст, статус, жанр. В допълнение, ахроматичната примес е най-горещата наклонност от няколко години.

5.1

5.2

Освен съвършената цветова композиция, доста е значимо да изберете сив звук, който изцяло да подхожда на външния ви тип. Не забравяйте да изберете нюанси, тъй че те да подчертаят хубостта на лицето и фигурата ви, тогава тоалетът несъмнено ще се окаже необикновен.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР