Сив Фолксваген Голф е бил забелязан в четвъртък в парка

...
Сив Фолксваген Голф е бил забелязан в четвъртък в парка
Коментари Харесай

Паркът на Девня продължава да се ползва като паркинг

Сив " Фолксваген Голф " е бил видян в четвъртък в парка на Девня. Колата престояла там най-малко 20 минути, което възмутило група младежи. Те решили да отидат на място, с цел да потърсят сметка от водача, само че той отпрашил с мръсна газ и до диалог не се стигнало, съобщи " Девня - антична и модерна ".

Все отново бдителните юноши съумели да щракнат нарушителя, въпреки и от фотосите им да не може да се откри кой е той и какъв е номерът на колата. По данни на очевидците в нея е имало двама мъже, само че не е ясно за какво са решили да се усамотят в парка.

" В Разсадника с коли навлизат някои двойки, с цел да вършат бърз секс, а други – с цел да пушат трева “, описаха наблюдателни жители от кв. " Девня-2 “, с което потвърдиха, че паркът постоянно се употребява и като " поста ", казано на жаргонен език.

От фейсбук страницата напомнят, че ръководството на МПС в паркови територии и пешеходни алеи е неразрешено от Закона за придвижване по пътищата, а нарушителите са застрашени от санкции до 200 лв.. Намеренията на кмета Свилен Шитов са да попречва автомобилния достъп до парка, като за задачата той ще бъде ограден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР