Ситуацията за подписването на коалиционно споразумение не бих определил като

...
Ситуацията за подписването на коалиционно споразумение не бих определил като
Коментари Харесай

Георги Ганев за Бюджет 2022: Министерство на финансите ще трябва да удари земята тичайки

Ситуацията за подписването на съдружно съглашение не бих определил като тежка, не беше елементарно и доста труд беше положен. Всички страни подхождат градивни и тези обши неща да се окажат задоволително и да се образува съдружно ръководство. Това съобщи икономистът Георги Ганев от " Демократична България " пред Българска национална телевизия. 

Той уточни, че пари в никакъв случай няма задоволително, само че политиците са за това да решат тази алтернатива. Задачата е ужасно значимо да се стигне до този миг,  в който стартират да падат рестриктивните мерки за бизнеса и стопанската система, акцентира Ганев. 
Георги Ганев: Ако да вземем за пример се спрат 50-те лв. за пенсионерите, няма да се наложи актуарлизация на бюджета
Икономически обстановката не е добра и това се дължи на рецесията поради коронавирус, сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на бюджетната комисия в парламе...

Според него по този начин би трябвало да се преразгледат ограниченията, само че да стане по този начин, че да се запазят работните места и стимулиране разкриването на нови работни места. Доста се бави приемането на самите средства и това би трябвало да се усъвършенства разплащането на средствата, сподели Ганев. 

Той допуска, че новият екип на Министерство на финансите ще би трябвало да влезе да удари земята тичайки. в границите на тази календарна година няма да успеем да приемем  бюджета, софтуерно ще се влезе през януари, изясни Ганев. 

Той уточни, че всеки бюджет би трябвало да си има прякор, само че публицистите щели да намерят подобен прякор. Бюджетът ще бъде спешен, има нови провокации за възобновяване. Това, което различно всички се съгласили е да има сред 3.5-4.5% бюджетен недостиг в бюджета за 2022 година, уточни Ганев. 

Още:
Георги Ганев: Голямата драма с Плана за възобновяване е, че сме сред бодил и глог
Националният проект за възобновяване заседна в Народното събрание. След като не се състоя чуването на премиера по документа, в началото...

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР