Ситуацията в Пловдив към 7.00 часа е коренно различна от

...
Ситуацията в Пловдив към 7.00 часа е коренно различна от
Коментари Харесай

Ситуацията в Пловдив се нормализира след пороя и наводненията

Ситуацията в Пловдив към 7.00 часа е радикално друга от това, което беше през нощта, оповестява нашият сътрудник в района Деница Торньова. Обстановката се възстановява. Пътищата в града са проходими.

Вижте повече във видеото от шефа на пожарната в Пловдив комисар Георги Мангараков.

Тази нощ стотици водачи попаднаха безусловно във воден капан. Само до среднощ са подадени 950 сигнала за наводнени публични здания и къщи. Два мола бяха евакуирани, бяха отводнявани четири болнични заведения. Хората в обществените мрежи се направляваха от къде да минават.

Пред нашата камера шефът на пожарната в Пловдив комисар Георги Мангараков съобщи, че цяла вечер екипите на пожарна сигурност от Пловдив, Кърджали и столична дирекция са работили на територията на град Пловдив.

Сега градът е пристъпен, подлезите също.

Все още доста хора се нуждаят от помощ. Местата, където е трябвало незабавно да се прати техника, са се отводнявали цяла нощ. В момента има още доста обекти за отводняване, само че те не са от публичен интерес - а са най-вече изби на жилищни здания.

Една от сериозните обстановки е била наводненият склад с подготвена продукция на хлебозавод " Хебър ". Освен наводненията е имало и два пожара. Цели квартали в града са останали без ток.

Вижте повече във видеото.

 Пловдив след пороя: Получени са 650 сигнала за наводнения и бедстващи хора Пловдив след пороя: Получени са 650 сигнала за наводнения и бедстващи хора
Близо 650 сигнала са получени в границите на 4 часа в Районната дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " след вчерашния пороен дъжд в Пл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР