Ситуацията в момента донякъде е логична. Направили сме своите грешки,

...
Ситуацията в момента донякъде е логична. Направили сме своите грешки,
Коментари Харесай

Ддоц. Антон Тонев: ИТН сякаш имаха поставена задача да се стигне до този резултат

Ситуацията сега ненапълно е разумна. Направили сме своите неточности, научили сме се от тях. Готвим се още веднъж да поемем своята отговорност, преминавайки през чистилището на новите избори. Това сподели в „ Тази заран " доцент Антон Тонев, ръководител на Комисията по опазването на здравето в Народно събрание и народен представител от „ Продължаваме промяната ".

Третият мандат не съумя да събере поддръжка, само че в хората остава убеждението, че този неуспех беше по-скоро програмиран авансово през авансово заложените настройки в досегашните ни сътрудници в съдружното ръководство от Има Такъв Народ. Те като че ли имаха сложена задача да се стигне до този логически резултат.

Изведнъж тяхното равнище на връзка с останалите партии в опозицията стана ужасно положително. Те започнаха да гласоподават и да се схващат за доста от обстановките в залата, разяснява Тонев.

Чисто позиционно в залата те стоят в съседство до ГЕРБ, само че имат и доста добра колаборация с Движение за права и свободи, добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР