Ситуацията в Казахстан не е проста, но благодарение на бързите

...
Ситуацията в Казахстан не е проста, но благодарение на бързите
Коментари Харесай

Българин в Казахстан: Всичко, което виждате от кадрите, е действителност

Ситуацията в Казахстан не е елементарна, само че с помощта на бързите дейности на локалното държавното управление, което падна, само че президентът пое напълно надзор, нещата в този момент са надалеч по-спокойни, в сравнение с бяха преди няколко дни. Това сподели в студиото на “Здравей, България” шефът на самолетна компания в Казахстан Пламен Атанасов, който живее в столицата гр.Нурсултан. По думите му управлението на страната прави опити да възвърне всичко разрушено.



Всичко това, което виждате от фрагментите е фактически. Навсякъде в страната има нарушена система и логистика на доставките, сподели Атанасов.

Казахстан се считаше за остров на спокойствието, тук покритието на картовите разплащания беше на високо равнище. А когато се случи нападението на 5-6 януари, бяха разрушени банки и банкомати. Сега и с карта не можеш да платиш. А стоката от магазините е изнесена. Потресаващо е, разказва обстановката в Казахстан сънародникът ни.

В страната от 6 януари е въведен и комендантски режим, част от който е частичното потребление на интернет. Един елементарен за цените на горивата се трансформира във вътрешна война.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР