Ситуацията в градския транспорт е много тежка. Не се предвижда

...
Ситуацията в градския транспорт е много тежка. Не се предвижда
Коментари Харесай

Фандъкова очаква да има улица на името на Милен Цветков, както и такава за "Героите за Украйна"

Ситуацията в градския превоз е доста тежка. Не се планува нарастване на цената на билетчето в градския превоз, макар високите сметки за ток на авто и електротранспорта. В това увери кметът на София Йорданка Фандъкова пред Нова телевизия. Тя чака да има улица в София, която да носи името на журналиста Милен Цветков, както и такава за " Героите за Украйна ".

Фандъкова сподели какъв брой украински деца са тръгнали на учебно заведение. Целта на Фандъкова до края на 2023 година да се обезпечи места за децата в детските градини - от 3 до 6 години.

Над 42 млн. лева са заложени за строителството на 22 нови здания на детските градини. Решението е строителство, акцентира Фандъкова. Тя увери, че строителството на детските градини върви колкото се може по-бързо, само че темповете на хората в София се усилва с неимоверни темпове. При строителството на детски градини има същинска децентрализация, акцентира Фандъкова.

Много значимо е да се оказа помощ на хората, които бягат от войната в Украйна. В учебните заведения в София има места - 72 деца са ориентирани към учебни заведения, декларирали своята опция да одобряват украински деца. Свободни места има и не би трябвало да се чака класирането, прикани Фандъкова.

Около 220 са сигналите за паднали дървета, ламарини и покриви от вчерашната стихия в София. Всички сигнали са обработени и ще бъдат обработени. Днес също продължава жълтият код и би трябвало да бъдат закрепени всички предмети по балконите, прикани Фандъкова. Само в парковете са паднали към 30 дървета. Фандъкова няма информация за съществени вреди, само че сигналите са доста - падат дървета на пътя и пречат на придвижването на рейсовете.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР