Ситуацията се променя вски ден, но аз продължавам да вярвам,

...
Ситуацията се променя вски ден, но аз продължавам да вярвам,
Коментари Харесай

Атанас Пеканов за записа на ПП: Имаше притеснителни изказвания

Ситуацията се трансформира вски ден, само че аз не преставам да имам вяра, че България има потребност от постоянен кабинет, има потребност от работещ парламент, с цел да се одобряват всички тези закони, от които зависи дали тази година ще получим още европейски средства. Това разяснява вицепремиерът Атанас Пеканов в " Говори в този момент ".

По отношение записа от Националния съвет на Политическа партия уточни, че само е чел заглавия в медии, тъй като над 8 часа е бил в Народното събрание, където беше признат механизмът за следствие на основния прокурор.

" Не желая да разясня записи, извадени отнякъде, само че имаше притеснителни изявления, които може би не ни оказват помощ да си спечелим доверие измежду нашите сътрудници и това ни тормози ".

Трябва да имаме вяра и да надграждаме държавната администрация, само че и би трябвало да държим на нейната деполитизация и самостоятелност, съобщи Пеканов.

В последните месеци бяха направени доста стъпки за приемането на България в Шенген, разяснява вицепремиерът.

" Има терзания в някои страни, които се надявам да сме адресирали. Активно работихме с Австрия, там имат големи пртеснения по цялата тематика за миграцията ".

Приемането на механизма за основния прокурор е същината на правосъдната промяна, написа го във всички отчети за господство на закона, които Европа праща у нас. От него зависят и част от европейските средства, които страната ни може да получи, акцентира Пеканов.

" Благодарен съм на постоянния кабинет, който стартира работата по законопроекат и най-много на министър Зарков в служебния калинет, като финаизира плана, съгласува го с Европейска комисия и през вчерашния ден на-накрая бе признат. Но това не е всичко, да не се лъжем, има още работа ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР