Ситуацията се промени. Борисов и ДПС вече не са майката

...
Ситуацията се промени. Борисов и ДПС вече не са майката
Коментари Харесай

Цацаров и краят на мрака. Паниране от страх

Ситуацията се промени. Борисов и Движение за права и свободи към този момент не са майката и бащата, които ще спасят Цацаров от търсене на отговорност за стореното от него като главе прокурор, а по-късно като началник на КПКОНПИ. Двете служебни държавни управления на президента Радев разровиха ръководството на ГЕРБ и лъснаха кражбите на милиарди от клетата страна, до момента в който от джипката Онзи е подхвърлял стотинки на възрастните хора като на кучета.

Цацаров има всички учредения да се тормози.

Списъкът с аргументи е дълъг и тъмен. Започва се още с номинацията му от масонска ложа „ Слънце-Ориент “ за основен прокурор. После за ръчичка го хвана Делян Пеевски и го заведе на сгледа при Цветан Цветанов, тогава вице-премиер и вътрешен министър. И сватосването се случи.

Костинбродската спекулация и гръмките изказвания на Цацаров, че има осъществено закононарушение, има и доказателства за противозаконното печатане на близо 400 хиляди бюлетини за изборите. Така твърдеше, до момента в който Борисов не завоюва изборите. Тогава Цацаров се преориентира, а обвиняванията за аферата отпаднаха едно по едно. Когато първият кабинет на Борисов подаде оставка, Цацаров натисна с обвинявания втория в ГЕРБ Цветанов. Прегрешенията на Борисов, които той се заканваше да извади от фризера си останаха там и по този начин се бетонира дружбата сред двамата.

Последва „ звездният “ момент на Цацаров – погрома против КТБ. Банката бе ударена по жесток метод, след което активите й бяха разграбени, огромна част посредством основния очевидец Бисер Лазов, който години наред захлебвал около притежателя Цветан Василев, а след това почнал да захлебва под „ чадъра “ на прокуратурата.

Да не забравяме и гоненията на всички, които не са съгласни прокуратурата да бъде наказателен орган а ла Вишински. Преследване, покачване на обвинявания и правосъдни процеси против всички несъгласни. Спомнете си срещата в ЦУМ сред Георги Гергов, Сотир Цацаров и Сашо Дончев, по време на който Цацаров недвусмислено обяснил на издателя на „ Сега “ Дончев да внимава в картинката…

Цацаров години наред прикрива цигарената контрабанда от България към Близкия Изток, от която са се облажвали освен наши мафиоти, само че и терористи.

Пак той е в основата на неразследването и премълчаването на дейностите на сътрудници на съветското ГРУ, шетали безнаказано на българска територия. Никакви старания и за разкриването на отравянето на трима българи с „ Новичок “.

Германското списание „ Шпигел “, септември 2020 година: „ Българското държавно управление и тогавашният основен прокурор Сотир Цацаров са помогнали на Турция в преследването на няколко съперници на режима в Анкара и по този метод са нарушили интернационалните конвенции и правни правила. От публикацията се схваща също, че с изключение на Борисов и Цацаров в депортирането на Абдуллах Бююк са взели участие и българските спецслужби.

Цацаров откри Иван Гешев. Първо го заточил за няколко месеца в Перник, тъй като го спипали в крачка да прави нещо, което е неразрешено, а след това го върнал и му заречен ярко бъдеще, в случай че свърши едни „ мръсни поръчки “. Точно попадение...

В комбина с деградирали управници Цацаров и Гешев трансфораха закона в „ инструмент на Господ “ за размазване на неуместните и сваляне милиони от заможните.

Когато избухнаха митингите през лятото на 2020 година Цацаров е схванал, че краят идва. Изчака известно време, с цел да види накъде ще тръгнат нещата и като видя крахът на Борисовия модел, е стартирал проектът за избавяне.

И започнаха акции на КПКОНПИ във Варна, Стара Загора, Враца – все обичани центрове на Борисов. Проверяват се поръчки и покупко-продажби, за които Цацаров не се е сещал до момента.

Елементарно, само че Цацаров няма доста разновидности. Междувременно почнал да предлага договорка на всякакви хора и кръгове с въздействие. Искал непретенциозно да се отдръпна във Върховната касационна прокуратура, да вземем за пример. За това ще приказваме занапред.

Сотир Цацаров под паника се пробва да напусне кораба на незаконната власт, за която до неотдавна даваше всичко от себе си. Делата му обаче са като камък на шията.

За голямо отчаяние на господин Цацаров това няма да стане. Жертвите му, а те са доста, няма да позволен да се скрие. Законът, копнее за него, като за човек, който има потребност от адвокат…

Вчера в Народно заседание се чу, че промяната на Цацаров е предпочитана.

Бил се „ панирал “ от боязън, допълват някои.

Панировката е… Продуктите се поръсват със сол и черен пипер, овалват се в брашно или в галета, топят се в разрушени яйца и се пържат в мощно нагрято олио. Брррр…

Идва краят на мрака.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР