“Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава, вкарва се допълнително

...
“Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава, вкарва се допълнително
Коментари Харесай

Нинова настоя за извънредно заседание на НС, пак се хвана за териториалните планове

“Ситуацията с митингите на енергетиците се утежнява, вкарва се в допълнение напрежение, поради което подхващаме съответни стъпки за решение на рецесията ", съобщи Нинова.

 

“Днес Борисов още веднъж в характерен жанр, стоешком в профил, дава препоръки и подлага на критика ПП-ДБ, само че дано не забравяме, че ГЕРБ държат ключа към решение на рецесията, тъй като с гласовете на ГЕРБ минават всички решения, препоръчани от ПП-ДБ. Днес внасяме искане до Росен Желязков да свика изключително съвещание на Народно събрание, с цел да се разиска още веднъж предлагането ни да се анулира изпращането на териториалните проекти към Европейска комисия и да се желае един месец пролонгация, в който да се приказва с хората ”, означи водачът на Българска социалистическа партия.

 

Във връзка с измененията в Конституцията, касаещи службите, Нинова уточни, че към този момент " има сделка сред ГЕРБ и президента Радев " службите да не се пипат, и те да бъдат назначавани както до момента - с утвърждение от страна на президента.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР