Ситуацията с нелегалните мигранти е много трагична. Това заяви пред

...
Ситуацията с нелегалните мигранти е много трагична. Това заяви пред
Коментари Харесай

Владимир Чуков: В Турция ври и кипи, задава се сериозна мигрантска вълна

Ситуацията с незаконните мигранти е доста трагична. Това съобщи пред bTV арабистът проф. Владимир Чуков във връзка тежкия случай, при който рейс с мигранти, опитващи да го спрат в Бургас.

По негови думи Турция към този момент не е същата.

Ердоган предните години доста ясно насочваше своя поток към Гърция, а не към България, само че той даде статут на посетители на тази общественост, означи той.

Според него сега най-вероятно ще се отсрочи.

" Всички са срещу, само че той желае да се отърве от тези хора. Затова бежанците по всевъзможен метод ще търсят да си тръгнат и по тази причина цели фамилии сега напущат Турция с еднопосочен билет " , изясни арабистът.
 Започва инспекция в центровете за задържане на мигранти
Започва инспекция в центровете за задържане на мигранти

12 дрона стартират да следят границата, заяви Иван Демерджиев

Той настоя българската страна да регистрира, че имаме ново доста мощно предизвикателство. Чуков предизвести, че занапред ни следва тази вълна. Не било ясно каква част от тези мигранти към този момент са тръгнали или ще тръгнат, като става въпрос единствено за сирийците. Иначе той пресметна, че са общо към 5 милиона афганистанци, иранци и жители на други страни.

По негови думи в момента  в Турция " ври и кипи ".  Трябва да се готвим за всички останали провокации по отношение на миграцията, настоя Чуков.

От своя страна някогашния вътрешен министър Валентин Радев съобщи, че е належащо с изключение на вложение на пари в оградата по границата натам да се насочат и още хора.
 Демерджиев търси вътрешни хора, които подкрепят трафикантите
Демерджиев търси вътрешни хора, които подкрепят трафикантите

Каналджиите оповестили война на страната

Той бе безапелационен, че България не може сама да се оправи с идния миграционен напън.

Радев означи, че през вчерашния ден от синдиката на Министерство на вътрешните работи са дали да се разбере, че няма задоволително фрагменти, а оборудването е неприятно.

По негови думи е доста значимо вътрешна сигурност да създадат нужното за взимане на значими ограничения за прекъсване на каналджийство. Той е на мнение, че може да се върне и
 Димитър Стоянов изпраща 300 военни на южната граница
Димитър Стоянов изпраща 300 военни на южната граница

Поискано е удължение на офертата за F-16 до декември
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР