Ситуацията с Кейт Мидълтън става все по-мистериозна. Припомняме, че в

...
Ситуацията с Кейт Мидълтън става все по-мистериозна. Припомняме, че в
Коментари Харесай

Възстановяването е трудно: Какво се случва с Кейт Мидълтън след операцията (Нови подробности за състоянието на Уелската принцеса)

Ситуацията с Кейт Мидълтън става все по-мистериозна. Припомняме, че в средата на януари стана известно, че принцесата на Уелс е претърпяла мистериозна коремна интервенция. Още повече, че дворецът разгласи това постфактум.

По-късно стана известно, че Кейт е прекарала 13 дни в болничното заведение - и това е доста за елементарна намеса. И съгласно публични изказвания Катрин ще се възвърне „ най-малко до Великден “ - т.е. до началото на април.

След като Мидълтън беше прибрана от клиниката, дворецът не направи нито едно изказване за нейното положение. Но при започване на февруари принц Уилям разгласи, че няма да може да извършва изцяло отговорностите на татко си, крал Чарлз III, тъй като би трябвало да бъде покрай брачната половинка си. Въз основа на това почитателите заключиха, че за здравето на Катрин има още доста да се желае.

Вярно е, че на 18 февруари Уилям въпреки всичко излезе на бял свят - принцът се появи на церемонията по връчването на премиите BAFTA 2024. И се държеше доста умерено: усмихваше се, флиртуваше с актрисите и по всевъзможен метод даваше да се разбере, че с него всичко е наред. Не всички утвърдиха това държание, само че въпреки всичко въздъхнаха: явно здравето на Мидълтън се е подобрило

И в този момент вътрешни хора от двореца повдигнаха малко завесата на тайната. Според тях досега - от месец и половина - Катрин е на непоколебим режим. Не й се предлага даже единствено да става от леглото.

Уелската принцеса разчита на поддръжка от майка си и сестра си Пипа

Казаха на Кейт, че възобновяване й ще отнеме няколко месеца и че няма да се върне към естественото си положение минимум до Великден, а може би и по-дълго “, сподели източникът. „ Тя имаше комплицирана интервенция и би трябвало прецизно да следва лекарските инструкции и да не мърда въобще, с цел да не стане по-лошо. “

И  на бавачката на децата си

„ Семейството прави всичко, с цел да се усеща тя удобно. Домът им е цялостен с обичаните цветя на Кейт, комфортни одеяла и възглавници и обичаните й храни “, сподели различен източник. И добави, че това, което най-вече я тревожи, е майка й Карол Мидълтън - тя безусловно не може да си откри място.

„ Разбира се, в този момент им е мъчно, тъй като принцесата на Уелс страда от мистериозна болест “, сподели специалистът по кралското семейство Камерън Уокър пред списание OK. „ Без подозрение интервенцията, на която се подложи в лондонската клиника, не беше елементарна или планувана намеса.

Източник: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР