Ситуацията с кандидата за нов собственик на Левски Джоузеф Диксън

...
Ситуацията с кандидата за нов собственик на Левски Джоузеф Диксън
Коментари Харесай

В коя лента ще се движи Левски?

Ситуацията с претендента за нов притежател на Левски Джоузеф Диксън става все по-объркваща. Дори досадна. Първо щяха да се влагат 250 000 000 $, след това се чакаха едни 3 500 000 $, които да бъдат преведени на сметката на " сините ". Бавеха се документи, диалози с институции, появиха се писма от Щатите. Въпросите остават доста, а отговорите са някъде на Запад.

Новото 20 пристигна през вчерашния ден с онази въпросна анимация, която разбуни духовете в синята общност и внесе следващата доза комизъм при недоброжелателите на 26-кратните първенци. Първоначалната реакция беше предстояща - очаквания, удивление и фантазии.
 Видеото на Диксън за нов стадион на Левски е направено от безвъзмезден уебсайт за планиране
Видеото на Диксън за нов стадион на Левски е направено от безвъзмезден уебсайт за планиране

Стадионът в действителност носи името " Кинг Палас Стейдиъм "

След това се оказа, че амбициозният мегапроект на Диксън за бъдещето на Левски е изработен от безвъзмезден уебсайт за графики. Скандално, смешно и безконтролно. Ситуацията, в която попаднаха " сините " незабавно подсети за кошмарната смешка с " казанската спекулация ". Тогава историята не бе обвързвана със собствеността, само че четирима играчи на Левски се разходиха до Москва, чакайки големи заплати, само че ден по-късно още веднъж бяха на самолета за София.

Шега или аматьорско осъществяване от страна на Диксън бе този видеопроект? Как по този начин ще има палми и ляво пътно придвижване в Подуяне? Британският предприемач задейства хиляди въпросителни. Отново. Съмненията надвиснаха над " Герена " доста преди да се разбере даже името му.

А всичко е толкоз просто. Феновете на Левски желаят да чуят и видят доста по-категорични неща. Да повярват, че Диксън е на крачка от това да постави подписа си, да стартира с грандиозния план и " сините " да ги чака ярко бъдеще.
 Проектът на Диксън по никакъв начин не е неповторим - от МОЛ в Манила до копие на
Проектът на Диксън по никакъв начин не е неповторим - от МОЛ в Манила до копие на " Парк де Пренс "

Освен това има палми и назад придвижване

Да, де, само че едно е да искаш, други са действителностите... напълно трето е истината. Ще пристигна или няма да пристигна още веднъж? Да се има вяра ли на Диксън или да не се има вяра? Ако това в действителност е планът на предприемача, от по кое време ще се промени придвижването в Подуяне?

Странни въпроси и неясноти около един 107-годишен тим, какъвто е Левски. Абсурдна обстановка и става все по-абсурдна с всеки минал ден. Странното е, че за толкоз години никой не си извади поука от сходни мистериозни джентълмени.

Българският футбол познава десетки сходни обстановки, от които никой не е застрахован. В годините на същите " червени " проблеми, помним появяването на едни господа, облечени като арабски шейхове. Уж да наливат петролни милиони на " Армията ", само че се оказаха подправени герои.

Помним и Лорънс Дейвис, който Александър Томов докара, за да избави ЦСКА. Е, в последна сметка се оказа, че господин Дейвис в действителност имаше няколко магазина за пури.

Диксън пък се появи на " Герена " с Ферари, което бил взел назаем. Само той си знае в коя лента е карал, до момента в който стигне парадния вход на стадион " Георги Аспарухов ". А по кое пътно платно ще тръгне Левски? С 250 000 000 милиона в насрещното или ще отбие в спешната лента, с цел да чака друга помощ.
 Договорът сред Левски и Диксън може да бъде подписан още през днешния ден
Договорът сред Левски и Диксън може да бъде подписан още през днешния ден

Сделката е на финалната си права
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР