Ситуацията с Алексей Навални поставя под съмнение възможността за изграждане

...
Ситуацията с Алексей Навални поставя под съмнение възможността за изграждане
Коментари Харесай

Кремъл: Ситуацията с Навални поставя под въпрос диалога с ЕС

Ситуацията с Алексей Навални слага под подозрение опцията за създаване на по-нататъшно съдействие сред Руската федерация и Европейския съюз. Това заяви съветското външно министерство, представено от ТАСС.
Според министерството, 2020 година ще бъде запомнена със сериозен крах в връзките сред Руската федерация и Европейския съюз, продължаващ своята санкционна политика, " подлагайки руснаците и бизнеса на противозаконни ограничавания ".
" Те се намесиха във вътрешните работи на съюзническата ни Беларус. бяха дейностите по отношение на по този начин нареченото отравяне на Алексей Навални, което сложи под подозрение самата опция за създаване на по-нататъшно съдействие с Европейския съюз ", акцентира съветското външно министерство.
 Арести и закани от затвор за съдружници на Навални Арести и закани от затвор за съдружници на Навални
Съюзници на задържания съветски опозиционен политик Алексей Навални са изправени пред вероятни санкции и затвор по правосъдни каузи, които заси...
То също по този начин означи, че макар признаването на неработоспособността на по този начин наречените пет правилото на връзки с Русия, през годината " членовете на Европейски Съюз не са съумели да стартират работа по тяхното преосмисляне ".
Руският външен министър Сергей Лавров съобщи по-рано, че мненията на западните политици по отношение на завръщането на Навални в родината му имат за цел да " отклонят вниманието от дълбоката рецесия ", в която се намират техните страни.
Министерството също по този начин означи, че при построяването на връзки с Европейски Съюз, Русия няма да " заеме поза на афектирана " и да прекъсне останалите канали за разговор.
" Напълно осъзнаваме, с цел да изградим равноправно и взаимно уважаващо съдействие с Европейския съюз, несъмнено, когато той е подготвен за това ", съобщи външното министерство.
В същото време дипломатическата работа уточни, че Европейски Съюз продължава да пренебрегва „ грубите нарушавания на правата на рускоезичното население в Прибалтика “, нарушаванията в тези страни в региона на свободата на словото и обстоятелствата за пренаписване на историята.
 Владимир Путин ще може да стане доживотен сенатор след президентския пост Владимир Путин ще може да стане доживотен сенатор след президентския пост
Руският президент Владимир Путин подписа през днешния ден закон, който дава право на някогашни президенти на страната да стават пожизнени сенатори (чле...
„ Виждаме, че Европейски Съюз, макар заявения си ангажимент за разрешаване на вътрешноукраински спор, си затваря очите за саботажа от страна на киевския режим на неговите отговорности по Минските съглашения и съглашения от срещата на върха на нормандския формат в Париж, както и дискриминирането и потискането на съветския език в Украйна ", прибавиха от външното министерство. " С една дума, сходни дейности на Европейския съюз не будят доверие. "
Външното министерство уточни търговско-икономическото съдействие сред Руската федерация и Европейски Съюз, чиито индикатори са „ към момента значими “.
„ Забележително е също, че даже като се вземат поради политическите опасности, свързани с, европейските вложители не бързат да напущат Русия “, означи министерството.
Нарастването на протекционистичните настроения във външноикономическата политика на Европа, чиято цел е реализиране на стратегическа автономност от Брюксел, също не убягва от вниманието на Руската федерация, акцентира дипломатическият отдел.
" Ясно е, че упоритостта е моторът на напредъка. Но значимото е, че гръмките лозунги не се трансфораха в прикритие за нелоялна конкуренция, в това число в енергийния бранш, който продължава да бъде основна област на взаимоотношение сред Русия и Европейски Съюз ", заключи външното министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР