Ситуацията на магистрала „Тракия“ се оказва все по-кървава с всяка

...
Ситуацията на магистрала „Тракия“ се оказва все по-кървава с всяка
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ: Кръв заля АМ "Тракия" след мелето с рейс и турски ТИР до София! 7 линейки извозват пострадалите, а един от тях...

Ситуацията на автомагистрала „ Тракия “ се оказва все по-кървава с всяка минала минута. БЛИЦ научи, че ранените при злополуката са над 10 души.

„ Има тежко потърпевши хора. Линейките са към седем. Медиците, пожарникарите и служителите на реда работят трескаво “, сподели пред медията ни очевидец на злополуката.

Мъжът е безапелационен, че отдолу под катурналия се автобус има затиснат човек.

БЛИЦ научи, че рейсът е от градския превоз, който обслужа крайните квартали на София. ТИР-ът, блъснал се с него, пък е с турска регистрация.

„ Чух служителите на реда и пожарникарите да приказват, че ще би трябвало да режат ламарините на автобуса, с цел да измъкнат затиснатия. Дано не се случи най-лошото “, споделя очевидецът.

Той разясни, че цялото платно на аутобата, където е станала злополука, е осеяно с авточасти на автобуса и ТИР-а, както и с изпочупени стъкла.

Междувременно от Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че " краткотрайно придвижването при км 3 на Автомагистрала " Тракия " в посока София се реализира в една от трите ленти заради ПТП ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР