Ситуацията на Жером Боатенг в Байерн (Мюнхен) през отминалия сезон

...
Ситуацията на Жером Боатенг в Байерн (Мюнхен) през отминалия сезон
Коментари Харесай

Боатенг може да си тръгне от Байерн срещу 15 милиона

Ситуацията на Жером Боатенг в Байерн (Мюнхен) през отминалия сезон бе надалеч от идеална и точно заради тази причина желанието му да напусне “Алианц Арена” не е изненадващо. Централният бранител бе пред трансфер в Пари Сен Жермен през предишното лято, само че тогава управлението на първенците се съобрази с желанието на Нико Ковач да има трима играчи за централната зона на защитата и задържа Боатенг.

Сега обаче шефовете на баварците са подготвени да се съобразят с настояването на 30-годишният Боатенг. Според информация на SportBild от Байерн са сложили закрепена цена за роденият в Берлин футболист и тя е в размер на 15 милиона евро.

“Разбирам, че Жером не е удовлетворен от позицията, в която се намираше през сезона. Смятам, че би трябвало взаимно да намерим решение на съответния проблем, което да удовлетворява и двете страни. Принципно имам вяра, че това е възможно”, разяснява клубният шеф Карл-Хайнц Румениге.

Боатенг е част от Байерн от 2011 година насам, когато дойде в Мюнхен от Манчестър Сити, а преди този момент в кариерата си е играл още за Хамбургер ШФ, както и за родния си отбор Херта (Берлин). Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР