Ситуацията е трудна, разговорът ще се води всяка секунда и

...
Ситуацията е трудна, разговорът ще се води всяка секунда и
Коментари Харесай

Явор Божанков: ГЕРБ никога не отвориха разговор, че държава така не се управлява

Ситуацията е сложна, диалогът ще се води всяка секунда и ще се употребява всяка опция, с цел да се наложат тези 30 законопроекта и трите национални цели - Шенген, еврозона, правосъдна промяна. Направихме повече от нужното - стратегия и проектокабинет, преди да ни е връчен мандат даже.

Това съобщи за БНР националният представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Явор Божанков.

" Фактът, че акад. Николай Денков, а не Кирил Петков е номинация за министър председател, ясно демонстрира, че се търси човек, който може да беседва с всички. Не изискуем състав на кабинет, тъй като още първият мандат не е връчен. Направихме този ход, с цел да знаят всички какво могат да чакат от нас. Ние направихме всичко, в този момент топката е в полето на ГЕРБ. Те могат да осъществят мандат с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ. Имат и вид - при ясни условия, сложени от нас ", уточни Божанков.

" ГЕРБ в никакъв случай не отвориха диалог, че страна по този начин не се ръководи - пътища по този начин не се строят, опазване на здравето по подобен метод не може да продължи да има. Тук не е въпрос на заяждане, а на надълбоко противоречие сред техните и нашите гласоподаватели. Това е бездънен разлом в обществото. Като не признават, че осъзнават нещо, ГЕРБ затварят вратата ", акцентира Явор Божанков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР