Ситуацията е такава, че много от клелите се във вярност

...
Ситуацията е такава, че много от клелите се във вярност
Коментари Харесай

Приятелите-завераджии са проблемът на Борисов, снимките са средство

Ситуацията е такава, че доста от клелите се във честност на Бойко Борисов, сега умуват по какъв начин да го предадат, в случай че не успее да излезе от конфузното състояние. Някои даже към този момент са го предали.
Накратко. След аудиозаписа излязоха и фотоси. Това се очакваше. Въпреки това те са впечатляващи. Коментарът е единствено един: No comment.

Откъде се появяват компроматите? Не чакайте отговор от прокуратурата. Гешев лови международни терористи, подвизаващи се в Пловдивско като футболни фенове… Сиреч, ослушва се от кое място идва влакът...

Истината е, че доста хора са недоволни от Борисов. Но не са доста тези, които имат опция да осъществят сходни записи и фотоси. Предателят е в четата. Приближени олигарси, политици и хора с персонални контакти. До премиерската спалня имат достъп напълно къс лист от хора.

Не е загадка, че Пеевски и Доган желаят експертен кабинет в границите на този парламент. Казаха го Йордан Цонев, Велислава Кръстева и Петър Чобанов. Вече някогашен народен представител, само че значим състезател от Движение за права и свободи, организира от няколко седмици секрети сбирки с прокурори, ченгета и политици. С непознати дипломати също. Завераджиите търсят поддръжка за промяна на Борисов и са подготвени да трансферират всички гафове и неудачи в ръководството на него.

Удря часът на предателите.

Разбира се, измежду версиите съществува и тази, че хора на президента Радев от НСО са устроили „ фотосесията “ в спалнята. Конфликтът сред двамата е очевиден, само че до изборите е доста надалеч, с цел да се потегля с мръсна акция занапред. А и Радев не дава отговор на сходен профил.

Трябва да се търси в кръговете, които нямат угризения и са подготвени на всичко, с цел да си реализиран задачите. Те имат власт, запаси и са наясно с методите за компрометиране.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР