Ситуацията е много сериозна. Ще повторя - свидетели сме на

...
Ситуацията е много сериозна. Ще повторя - свидетели сме на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Свидетели сме на тотален разпад на държавата

„ Ситуацията е доста сериозна. Ще повторя - очевидци сме на цялостен разпад на страната “, съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Всяка една от обособените управляващи – законодателна, изпълнителна и правосъдна, си има своите проблеми и то не от през днешния ден за през днешния ден, счита той. По думите му в тази обстановка към този момент следим война сред институциите, следим война и сред другите управляващи.

„ И тук в тази обстановка, от политическа позиция и целенасоченост, може да има разнообразни решения, само че юридическата страна на нещата си има своите способени органи и в миг на война сред институциите кой, по какъв начин, по какъв метод и доколко може да оцени правотата на другите институции и другите органи ", разяснява Карадайъ. И в една обстановка една от управляващите даже може и да е права, само че в тази ситуация- по какъв начин наподобява войната сред другите управляващи “, пита той.  

Според него формулата за излизане е първо да пресечем деинституционализацията на страната.

„ Да има държавно управление е наложително, от кого, попита той и добави: „ от рамбовци, които няколко души, от медиите разбрахме, че почерпени взимат решения за разпра с опозицията, които на свои партийни съвещания не се занимават с проблемите на хората и на страната и да търсят излаз от рецесиите, а се занимават по какъв начин да натикат и да заличат своите съперници, които не се интересуват от институциите на страната и държавните органи, а самите те вършат и кроят проекти по какъв начин да унищожават даже и службите за сигурност на страната, с цел да ги трансфорат в партийно политически инструмент. "

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР