Системният интегратор и производител на сървърни и компютърни системи Перси

...
Системният интегратор и производител на сървърни и компютърни системи Перси
Коментари Харесай

ИТ компания търси ученици за стаж през лятото

Системният интегратор и производител на сървърни и компютърни системи " Перси " ООД търси възпитаници за стаж през лятото. Те би трябвало да учат или да имат ползи в ИТ сферата, се споделя в известие на компанията.

" Всяка година имаме по 4 - 5 деца от професионалните учебни заведения в София, които приготвяме за бъдещи експерти. За нас това е доста значимо, тъй като след завършването им, си осигуряваме подготвени фрагменти. Те са подготвени по отношение на нашите и интернационалните стандарти за работа и висококачествено обслужване на клиентите ни ", разяснява мениджърът на компанията Александър Соломахин.

Според него дефицитът на работна ръка или по-скоро компликацията да се намерят навреме квалифицирани фрагменти е повсеместен проблем за бизнеса в България, който ще продължи да се задълбочава.

По време на стажа учениците ще могат да натрупат професионален опит и познания в работните процеси на " Перси " ООД.

" Радваме се да приветстваме младите сътрудници като част от екипа и имаме вяра, че положителните практики, с които имат опция да се срещнат, ще бъдат сполучлива основа за бъдещата им професионална реализация ", сподели Александър Соломахин.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР