Системни кражби от хранителен нон стоп. За това се жалват

...
Системни кражби от хранителен нон стоп. За това се жалват
Коментари Харесай

Собственик на денонощен магазин пропищя от нагли апаши ВИДЕО

Системни обири от хранителен нон стоп. За това се жалват притежателите на магазина, който се намира в Казанлък. От края на предходната и първите дни на Новата година подават непрекъснато сигнали за кражбите. Кражбите в някой от дните са безусловно през час.

Магазинът не е чак толкоз огромен, само че има повече видео камери от държавна постройка, които са цели 16 на брой. "Ние разпространихме кражбите за да се вземат ограничения. Полицията си прави работата, само че откакто ги освободят, се усещат безнаказани.

В множеството случаи крадците влизат, взимат си алкохол и си потеглят. Минават през час и станаха нагли. Затова качихме видеа за да се види всичко това, тъй като става всекидневие ", сподели пред Нова телевизия пострадалата Фани Павлова.

Само в един ден кражбите от бира са единствено за 50 лв.. За няколко часа, откакто бяха подадени последните сигнали, са арестувани петима души.

"След сигнала, който сме получили от 3 януари вечерта, са открити все още 7 лица във връзка със случая. Най-младият е на 17 година, а най-старият е на 50 година Голяма част от тях са престъпно проявени, като 17-годишният не е осъждан към момента ", сподели още гл. инсп. Христо Петров.

Той изясни, че аргументите за подобен вид закононарушения са сложни. "Хората считат, че като се открадне нещо на ниска стойност, няма да се потърси отговорност. Към сегашния миг крадците са освободени. Част от сумите са възобновени. Хората би трябвало да подават сигнал при такива случаи ", съобщи гл. инсп. Петров.

Собствениците на магазина се надяват, че тези нагли кражба през час да бъдат прекратени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР