Системите за противовъздушна отбрана са свалили дрон над пристанището в

...
Системите за противовъздушна отбрана са свалили дрон над пристанището в
Коментари Харесай

Руската ПВО пак свали дрон над Севастопол

Системите за противовъздушна защита са свалили дрон над пристанището в Севастопол. Това заяви губернаторът Михаил Развожаев, представен от ТАСС.

" Средствата за противовъздушна защита смъкнаха безпилотен летателен уред над пристанището в Севастопол. Всички служби не престават да работят в общоприет режим ", написа той в " Телеграм ".

През последните месеци Севастопол, където е щабът на съветския Черноморски флот, стана мишена на няколко офанзиви с дронове.

Последно за подобен опит за нападение на украинските сили против града беше обявено на 7 януари, когато съветският президент Владимир Путин разпореди руските сили да прекратят огъня по цялата линия на прикосновение в зоната на специфичната военна интервенция.

На 4 януари други два безпилотни апарата бяха свалени над водите край града.

В края на октомври пък при различен случай в Севастопол бяха атакувани кораби на Черноморския флот и инфраструктура. Руското министерство на защитата дефинира саботажа като терористична офанзива от страна на украинските въоръжени сили със задействани девет безпилотни летателни апарата и седем самостоятелни морски дрона. Според съветската версия офанзивата е била осъществена с помощта на помощта и на английски инструктори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР