Системите за противовъздушна отбрана на Русия са свалили дрон над

...
Системите за противовъздушна отбрана на Русия са свалили дрон над
Коментари Харесай

Русия пак свали дрон над Севастопол

Системите за противовъздушна защита на Русия са свалили дрон над морето на Севастопол . Това заяви губернаторът Михаил Развожаев, представен от ТАСС.

" Преди към 15 минути противовъздушната защита смъкна безпилотен летателен уред над водите на северния вълнолом. Дори святото празнуване на Коледа не може да спре тези безчовечен същества да нападат героичния град ", написа в " Телеграм " той в 3.26 часа локално време през днешния ден.

През последните месеци Севастопол, където е щабът на съветския Черноморски флот, стана

Предишният опит за нахлуване беше обявен на 4 януари, когато два безпилотни апарата бяха свалени над водите край града.

В края на октомври пък при различен случай в Севастопол бяха. Руското министерство на защитата дефинира саботажа като терористична офанзива от страна на украинските въоръжени сили със задействани девет безпилотни летателни апарата и седем самостоятелни морски дрона. Според съветската версия офанзивата е била осъществена с помощта на помощта и на английски инструктори.
 Русия е свалила два дрона над Севастопол
Русия е свалила два дрона над Севастопол

Противовъздушната защита в града се е задействала

В четвъртък пресслужбата на Кремъл заяви, че да се вкара преустановяване на огъня по цялата линия на прикосновение в Украйна от 12:00 часа на 6 януари до 24:00 часа на 7 януари . Впоследствие министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу издаде съответната заповед.

Украинските управляващи обаче реагираха отрицателно на концепцията за преустановяване на огъня за Коледа.

я назова " опит за прекъсване на украинската атака в Донбас ", а, че преглеждат предлагането за помирение от Путин като опит за приемане на " глътка въздух " на фона на буксуващата война на Путин.
 Взривове в окупирания от руснаците Севастопол
Взривове в окупирания от руснаците Севастопол

Напрежението ескалира
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР