Сирийският президент Башар Асад реагира на въздушните удари в страната

...
Сирийският президент Башар Асад реагира на въздушните удари в страната
Коментари Харесай

Асад увери иранския президент, че продължава борбата с тероризма още по-решително

Сирийският президент Башар Асад реагира на въздушните удари в страната му, които тази заран Съединени американски щати, Англия и Франция нанесоха в столицата Дамаск и Хомс. Той е провел телефонен диалог с иранския си сътрудник Хасан Рохани, в който е оповестил, че е по-твърдо решен от всеки път да се бори с тероризма в Сирия, оповестява Българска телеграфна агенция

" Тази експанзия единствено ускорява решителността на Сирия да продължи да се бори и да смаже тероризма във всяко кътче на територията ", споделя Асад съгласно известие на сирийското президентство.

От своя страна Рохани уверил, че Иран ще продължи да поддържа Сирия. Според него ракетните удари на западните страни ще доведат до опустошения в Близкия изток. " Американците желаят да оправдаят с тези набези наличието си в региона ", добавя иранският президент.

Върховният аятолах Али Хаменей дефинира офанзивата като закононарушение и добави, че с нея няма да се реализира нищо. Той назова нарушители Доналд Тръмп, Тереза Мей и Еманюел Макрон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР