Сирийската общност у нас събира зимни дрехи, одеяла, палатки, лекарства,

...
Сирийската общност у нас събира зимни дрехи, одеяла, палатки, лекарства,
Коментари Харесай

Посолството на Сирия у нас приема дарения за пострадалите от земетресението

Сирийската общественост у нас събира зимни облекла, одеяла, палатки, медикаменти, с вярата при първа опция те да бъдат изпратени към бедстващите им съграждани. Даренията се събират в сирийското посолство в София.

Дарения се одобряват през целия ден - както материални, по този начин и финансови.

Всеки, който желае да помогне, може да отиде на място, а напълно скоро на уеб страницата на посолството ще бъде оповестена и банкова сметка.

" Храна, медикаменти, здравна инсталация, коли за спешна помощ. Всичко ще е от помощ. Хората там в действителност са в потребност, бедствието е голямо, злополука. И ние се обръщаме към интернационалната общественост да помогне на Сирия, на хората, на държавното управление. Искам да благодаря на всички българи, които пристигнаха тук и направиха дарения всичко, което са могли - храна облекла, пари. Оцелявам всяка помощ. Искам да благодаря и на президента ви господин Румен Радев, на премиера Гълъб Донев, на външния ви министър Милков и на цялото ви държавно управление и всички институции, които се пробват да оказват помощ на Сирия и да дават помощ допустимо най-бързо ", сподели пред Българска национална телевизия Н.Пр. Орас Махмуд, началник на задачата на Сирия в България.

За да помогне на бедстващите, притежател на заведение е дошъл в посолството, като е дарил целия си вчерашен оборот.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР