Сирийската държавна телевизия твърди, че повече от 30 цивилни граждани

...
Сирийската държавна телевизия твърди, че повече от 30 цивилни граждани
Коментари Харесай

Над 30 цивилни са загинали при американски въздушни удари срещу Сирия

Сирийската държавна телевизия твърди, че повече от 30 цивилни жители са били убити вследствие на въздушен удар на ръководената от Съединени американски щати интернационална коалиция против село в източната сирийска провинция Дейр ез Зор.
Дамаск неведнъж е упреквал обединението, ръководена от Съединени американски щати за причиняване на цивилни жертви, до момента в който прави въздушни интервенции в Сирия.
Централното командване на Съединени американски щати към момента не е коментирало обвиняванията на Сирия, като въздушният удар се случва единствено два дни, откакто сирийските медии упрекнаха обединението към Съединени американски щати за избиването на шестима цивилни в град Хаджин в провинция Дейр ез Зор.
През последните няколко месеца сирийските държавни медии упрекнаха обединението в предизвикването на цивилни жертви, до момента в който прави бомбардировки в Дейр ез Зор.
Въпреки че нито удостоверява, нито отхвърля информацията за жертви при последните си въздушни удари, обединението по-рано призна, че организира интервенции в региона.
Оглавяваната от Съединени американски щати коалиция организира интервенциите си в Сирия от 2014 година без утвърждението на сирийския режим, както и без мандат на Организация на обединените нации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР