Сирийската армия евакуира ключови военни сгради в Дамаск, след като

...
Сирийската армия евакуира ключови военни сгради в Дамаск, след като
Коментари Харесай

Сирийската армия опразни ключови военни сгради в Дамаск

Сирийската войска изтегля основни военни здания в Дамаск , откакто се получила разследваща информация, че те може да бъдат взети на прицел при удар на Запада в отговор на хипотетичната химическа офанзива.

 
Съединени американски щати и Франция предизвестиха за мощен отговор след смъртоносната химическа офанзива, за която е упрекнат режимът в Дамаск.
 
„ Сградите на министерството на защитата и основната квартира на армията са празни от два дни “, заяви организацията Сирийски наблюдаващ за човешки права (СНЧП). Силите на режима също по този начин правят евакуация на военни летища, както и на бази на елитната четвърта дивизия на Републиканската армия край столицата. „ Руснаците споделиха на управлението на сирийската войска, че имат разследваща информация за вероятните цели на Съединени американски щати и Франция в Сирия “, сподели шефът на СНЧП Абдел Рахман.

 
Според съветското разузнаване Съединени американски щати се приготвят за удар против министерство на защитата и щаб-квартирата на армията. Според същата информация французите пък щели да вземат на прицел съоръжения за химически оръжия на режима.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР