Сиренето предотвратява натрупването на мазнини в клетките на черния дроб. Само

...
Сиренето предотвратява натрупването на мазнини в клетките на черния дроб. Само
Коментари Харесай

Какви ще се случи с тялото ни, ако ядем сирене всеки ден?

Сиренето предотвратява натрупването на мазнини в клетките на черния дроб. Само 50 грама дневно са задоволителни, написа " Уорлд Плъс “

Според диетолога Нурия Дижанова аминокиселината метионин, която се намира в този артикул, освобождава черния дроб от непотребните мазнини.

" Домашното, изключително младото сирене, има една от най-хубавите комбинации от хранителни субстанции, в това число метионин. Тази аминокиселина работи доста добре на черния дроб, оказва помощ при на практика всички болести на този орган. Мисля, че метионинът оказва помощ за понижаване на количеството мазнини в черния дроб. От научна позиция можем да кажем, че прясното сирене усъвършенства метаболизма на чернодробните кафези “, изясни Дижанова.

" Минималното количество прясно сирене, което средностатистическият човек би трябвало да включи в менюто е 50 грама дневно. При мъжете тази цифра е малко по-висока, тъй като са " по-едри ". Мисля, че сиренето може да се употребява с всяко ядене, само че има разлика в порциите. 50 грама са задоволителни за закуска, само че в случай че го консумирате за обяд или вечеря, значи са задоволителни 100 грама “, посъветва Нурия Дижанова, представена от БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР