Синовете на палавия мустак на попфолка Милко Калайджиев вече са

...
Синовете на палавия мустак на попфолка Милко Калайджиев вече са
Коментари Харесай

Близнаците на Милко Калайджиев станаха студенти

Синовете на палавия мустак на попфолка Милко Калайджиев към този момент са студенти.

Близнаците Антонио и Александър съумяха да се запишат в мечтаните от тях специалности – надлежно архитектура и медицина. И двете момчета към този момент са почнали лекции, само че образователните им заведения са в разнообразни градове. Антонио се реалокира от Хасково в София, с цел да учи в Университета по архитектура, строителство и геодезия, а Алекс е признат в Медицински университет – Плевен, научи „ Монитор “.

Наследниците на изпълнителя на шлагера „ Къде си, батко “ се насочиха към тези професионални посоки още преди две години. Изкуството на интериорния дизайн и естетските елементи в изпипването на една постройка Антонио обмисляше да учи в Милано, само че в последния миг промени решението си. Още преди абитуриентския им бал Калайджиев съобщи, че се надява децата му да останат в родината.

„ За тези специалности има бъдеще в България. За страдание ние даваме подготвена работна ръка на Европа, страхотни деца напущат България.

Тук образованието е хубаво, подготовката е хубава “, показа пред Планета тв той.

Въпреки че са основни герои във видеото към песента на Милко „ Кой завоюва, кой загуби “, младежите са безапелационни, че не ги влече сцената и цялата гласност, която върви с специалността на гласовития им баща.

„ Насочили сме се на другаде, нашият светоглед е по-различен”, разясниха преди време те.

Двете момчета приключиха езиковата гимназия в Хасково с първи език немски и втори британски.

Междувременно набеденият за Христофор Колумб на БГ шоубизнеса добави четири национални песни в репертоара си за първи път от казармата насам. Той даже обмисля опцията да запише цялостен фолклорен албум. Едно от частите е с Галина Венелинова - учителката на поп-фолк дивата Галена по музика от родния й град Смядово.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР