Синоптиците от Метеорологичната служба са посочили точната област, която ще

...
Синоптиците от Метеорологичната служба са посочили точната област, която ще
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Точната област на Обединеното кралство, която може да падне до 50 см тази седмица при -15C Арктически взрив

Синоптиците от Метеорологичната работа са показали точната област, която ще бъде наранена от най-силния сняг, до момента в който Англия се приготвя за ниски температури до -15C през идващите 24 часа.

Тази седмица страната следи внезапен спад на живака и доста студени условия за всички. Има жълти предизвестия за сняг и лед, които са в действие до четвъртък и обгръщат огромни региони в северните региони, както и Уелс.

На хората в засегнатите региони се предлага да чакат усложнения в пътуването, както и заледени петна по някои необработени пътища, както и тротоари и велосипедни петна.

Синоптикът от Метеорологичната работа Грег Дюхърст сподели на Mirror, че ще бъде доста студено, като температурите ще паднат до -15C на следващия ден и натрупването на сняг може да види толкоз доста като 50 сантиметра падат в елементи от Шотландия.

Северозападната част на Англия също може да види изобилен сняг, което да докара до доста разстройства за седемте милиона души, които живеят в района, о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР