Синоптикът на БТВ Боби Лазаров обяви какво ще е времето

...
Синоптикът на БТВ Боби Лазаров обяви какво ще е времето
Коментари Харесай

Боби Лазаров предупреди, че идва сняг

Синоптикът на БТВ Боби Лазаров разгласи какво ще е времето довечера, на следващия ден и до края на тази седмица.

" Тази нощ преваляванията над Северна и Южна България ще спрат, а на следващия ден сутринта чакаме температури сред 4 и 9 градуса. 16-ият ден на ноември ще бъде най-вече безоблачен. Максималните температури в страната ще са сред 11 и 16 градуса, в столицата - към 11. 16 в Пловдив и 15 във Варна. 

След мощния вятър в Дунавската низина на следващия ден се чака той да отслабне до сдържан. Към края на деня поривите му ще са най-вече слаби. А до края на тази седмица вероятността за геомагнитни стихии ще е минимална.

Утре ще е най-вече слънчево и по нашето Черноморие. Силният вятър последователно ще утихва. Максимални температури - към 15-16 градуса. В четвъртък до обед над планините към момента ще превалява слаб сняг. А следобяд ще има скъсване на облачността и повече слънчеви часове. Силата напразно ще отслабне. Максимални температури на височина 1200 метра - към 6 градуса, а на 2000 метра - към нула.

В петък сутринта над низините ще има краткотрайни мъгли. Следобед се задават превалявания от дъжд. През нощта против събота те ще обзет цялата страна. В събота - увеличаване напразно и захлаждане. Над планините и Източна България преваляванията към този момент ще са слаби. Вечерта обаче прогнозата е дъждът да премине в сняг. Тогава количествата на преваляванията в Североизточна България ще са обилни. В неделя се пригответе за прохладно и студено време. Валежите в  множеството региони тогава ще спрат. А към началото на идната седмица ни чака понижение на облачността и повече слънчеви часове ", сподели той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР