Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде прогнозата за времето през

...
Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде прогнозата за времето през
Коментари Харесай

Боби Лазаров: Утре температурите остават без съществена промяна

Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде прогнозата за времето през идващите няколко дни.

" Тази нощ над Западна България облачността ще намалее до най-вече ясно време. А над източните региони чакаме да се задържи облачно с валежи от дъжд. Утре температурите остават без основна смяна. Максималните в страната ще бъдат най-вече сред 8 и 13 градуса. В София и Варна - към 9, а в Пловдив оптималната температура ще е към 13 градуса.

В четвъртък над Западна и Централна България предстоят повече слънчеви часове, а над Източна - най-вече облачно време с валежи от дъжд най-много над югоизточните региони. Вятърът ще е най-вече до сдържан. Утре по нашето Черноморие ще е най-вече облачно. Над южното крайбрежие вятърът ще е сдържан, само че краткотрайно и мощен. Максималните температури ще са сред 8 и 10 градуса.

На 15 февруари облачността над планинските масиви в Западна България ще намалее до най-вече слънчево време, а над останалите планински региони ще е най-вече облачно с валежи от слаб сняг. Вятърът в планините  ще е сдържан и мощен. Остава и заплахата от лавини. Максимални температури - сред минус 3 и плюс 1 градус.

През идващите дни над Западна и Централна България предстоят повече слънчеви часове. В Източна - най-вече облачно със слаби валежи от дъжд. Задава се последователно покачване на температурите и оптималните чакаме да са най-вече сред 9 и 14 градуса.

Към началото на идната седмица - увеличение на облачността и слаби валежи от дъжд, а над планините - от сняг ", сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР